SPORTURI  »  TENIS  »  WTA INDIAN WELLS

Se bucură că au ieșit de sub dominația Serenei: "Halep și Wozniacki pot pierde în fața oricărei jucătoare din top 30"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 16:39

Karolina Pliskova (25 de ani, 5 WTA) consideră că Simona Halep și Caroline Wozniacki, primele două jucătoare ale lumii, nu pot ajunge la nivelul Serenei Williams. 

"Totul este foarte strâns în momentul de față. Meciurile se decid doar la câteva puncte diferență, iar liderul mondial se poate schimba de la un turneu la altul. Nu este nimeni precum Serena Williams. Simona Halep și Caroline Wozniacki nu se pot compara cu ea.

Uitați-vă la meciurile lor. Toate sunt pe muchie de cuțit, salvează mingi de meci, au reveniri spectaculoase. Ele pot pierde în fața oricărei jucătoare din top 20-30. Chiar dacă nu ești cap de serie, tot ai o șansă să caștigi turneul. Această situație este valabilă și pentru mine", a declarat Karolina Pliskova într-o conferință de presă înaintea turneului de la Indian Wells. 

Sunt prietene bune

Karolina Pliskova este una dintre cele mai bune prietene ale Simonei Halep din circuitul WTA. Cehoaica a recunoscut în numeroase rânduri că Simona este jucătoarea sa favorită. Vezi un moment amuzant cu cele două în prim-plan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10155633308976552
Cornel Perju  •  09 Martie 2018, 01:11
Postat de tihi pe 08 Martie 2018, 18:08

Pliskova are dreptate !!! Atat Halep cat si Wozniacki sint jucatoare care poate fi batute de primele 30 WTA. Plus este adevarat si faptul,ca nici una dintre ele nu se compara cu Serena !! Fizic si la conceptia de joc un pic de plus la Wozniacki in comparatie cu Halep !!

mai informeaza-te. Pliskova nu a batut-o niciodata pe Simona si este pe locul 5. Deci afirmatia Pliskovei nu sta in picioare. Invidia este foarte mare .

10155633308976552
Cornel Perju  •  09 Martie 2018, 01:09

Tihi. Pana una alta Simona a batut-o pe Pliskova, care este nr 5, pe unde a prins-o. La Doha Pliskova a pierdut intentionat ca sa evite inca o umilinta in fata Simonei. Chiar ea a spus cu ceva timp in urma ca se roaga sa nu mai cada pe jumatatea Simonei. Deci se cam contrazice singura. Nimeni nu se poate compara cu Serena care a fost un animal indopat cu testosteron si care a fost controlata antidoping foarte rar. In orice caz la ora actuala Serena este o epava. Sharapova, o alta drogata, si nu ma refer aici doar la meldonium ci si la alte droguri pe care le-a luat de-alungul carierei este si ea o epava la ora actuala. Pana si Monica Niculescu a batut-o. Imbucurator este faptul ca tenisul feminin a devenit mult mai placut de privit ochiului si mult mai dramatic si spectaculos in anumite momente. Simona, chiar daca nu a castigat nici un grand slam, are cel mai frumos si spectaculos joc . Macar pentru asta trebuie respectata

861553623922104
Gigel Borcanel  •  08 Martie 2018, 19:01

Un băiat deştept, din această redacţie de băieţi deştepţi, a şters lucruri care nu erau nici vulgare, nici nu aveau nimic ieşit din comun şi astfel s-a pierdut toată esenţa comentariului. În schimb când se înjură toţi *** care îşi fac veacul pe aici cu 10 clone la fotbal, alea rămân. Vă meritaţi publicul din plin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează