SPORTURI  »  TENIS  »  ZVONURI

Probleme în cuplu pentru Novak Djokovic? Presa din Anglia scrie despre o posibilă ruptură cu soția sa, Jelena

Novak Djokovic și Jelena Djokovic // foto: Guliver/Getty Images
Novak Djokovic și Jelena Djokovic // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 14:45

Novak Djokovic (32 de ani, 1 ATP), proaspătul campion de la Wimbledon, n-ar trece prin cele mai fericite momente în căsnicia cu Jelena, alături de care are doi copii.

The Sun a scris ieri despre o posibilă fisură apărută în relația lor, cauzată de faptul că Jelena, 33 de ani, nu a asistat din lojă la niciun meci al soțului său de la Wimbledon. 

Jurnaliștii britanici și-au ridicat imediat întrebări și au dedicat un material ipoteticelor disensiuni dintre Novak și soția sa. „A fost la Londra, dar a stat în casă alături de fiica noastră, Tara”, a declarat sârbul, liderul incontestabil din ierarhia masculină. 

Novak și Jelena Djokovic au împreună doi copii: Stefan, în vârstă de 4 ani, și Tara, în vârstă de doar doi ani.  

Probleme mai vechi

Zvonurile că cei doi n-ar mai fi în cele mai bune relații au fost amplificate și de faptul că, pe 10 iulie, în ziua în care își serbau aniversarea nunții, niciunul dintre cei doi nu a marcat momentul în social-media, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. 

În trecut, presa internațională a scris despre mai multe relații extraconjugale ale lui Novak. Speculațiile au cuprins unele aventuri pe care Djokovic le-ar fi avut cu unele femei. 

Totuși, în ultimele zile cei doi au postat câteva fotografii dintr-o vacanță romantică petrecută în Croația, semn că tensiunile dintre ei s-au mai ameliorat. Cel puțin de ochii lumii.

Vezi și: 

Darren Cahill, mesaj pentru Daniel Dobre: „Vei fi întotdeauna antrenorul unei campioane de la Wimbledon!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează