SPORTURI  »  TENIS  »  WTA 125 ȚIRIAC FOUNDATION TROPHY

Se pun în vânzare biletele pentru turneul Țiriac Foundation Trophy

Imagine de la prima ediția a Țiriac Foundation Trophy
Imagine de la prima ediția a Țiriac Foundation Trophy

Articol de - Publicat joi, 31 august 2023 19:11 / Actualizat joi, 31 august 2023 19:25

Biletele pentru turneul WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, 10-17 septembrie, vor fi disponibile începând de vineri, iar prețurile variază între 50 și 150 de lei. Printre participante se snumără Ana Bogdan, Jaqueline Cristian sau Patricia Țig.

A doua ediție a turneului WTA 125 Țiriac Foundation Trophy, singurul turneu de tenis organizat în București în ultimii ani, se va desfășura în perioada 10-17 septembrie, la Centrul Național de Tenis. 

Meciurile vor avea loc în aer liber, pe zgură, iar biletele se vor pune în vânzare începând de vineri.

Turneul va avea în probele de simplu și în cele de dublu, cel puțin zece jucătoare din România, printre care Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Patricia Țig, Irina Bara sau Anca Todoni.

Mai multe locuri în 2023

Biletele sunt disponibile exclusiv online ți vor putea fi procurate prin intermediul platformei www.entertix.ro. „La prima ediție, cea din anul 2022, biletele la meciurile din semifinale si finalele au fost sold out. Astfel ni s-a demonstrat că este nevoie de turnee de tenis în București și tocmai de aceea, pentru competiția de anul acesta, am reușit să creștem cu 500 de locuri disponibilitatea pe Terenul Central, permițând accesul unui număr mai mare de spectatori", a spus Cosmin Hodor, directorul turneului într-un comunicat de presă.

Pentru zilele de calificări, duminică, 10 septembrie și luni, 11 septembrie, intrarea va fi liberă, în limita celor 1.500 de locuri disponibile.

Turneul WTA 125 este organizat de Fundația Țiriac și de Federația Română de Tenis, fiind dotat cu premii de 115.000 dolari și 160 de puncte WTA. Categoria aceasta de turnee, WTA 125, se situează sub cele din circuitul WTA, dar peste cele din circuitul ITF. Irina Begu s-a impus anul trecut pe zgura de la Centrul Național de Tenis. 

50 de leieste prețul unui bilet de de luni până vineri

75 de leieste prețul unui bilet pentru vineri

100-150 de leieste prețul unui pentru sâmbătă, respectiv duminică, în fucție de plasamentul locului

Citește și: 

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din turul 3 de la US Open » Misiune imposibilă?
US OPEN
Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din turul 3 de la US Open » Misiune imposibilă?
Caroline Wozniacki leagă victoriile la New York
US Open
Caroline Wozniacki leagă victoriile la New York

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează