SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

VIDEO + FOTO S-au stabilit semifinalele la Roland Garros 2020: Iga Swiatek e în penultimul act și în proba de dublu

Iga Swiatek (53 WTA) - Nadia Podoroska (131 WTA) și Petra Kvitova (11 WTA) - Sofia Kenin (6 WTA) sunt semifinalele de la Roland Garros 2020.
Iga Swiatek (53 WTA) - Nadia Podoroska (131 WTA) și Petra Kvitova (11 WTA) - Sofia Kenin (6 WTA) sunt semifinalele de la Roland Garros 2020.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 17:30 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 17:53

Iga Swiatek (53 WTA) - Nadia Podoroska (131 WTA) și Petra Kvitova (11 WTA) - Sofia Kenin (6 WTA) sunt semifinalele de la Roland Garros 2020. 

  • Semifinalele feminine de la Roland Garros se dispută mâine. Prima, de la ora 16:00, este cea dintre Swiatek și Podoroska, urmată imediată de meciul Kenin-Kvitova.

Dacă jumătatea superioară, cea din care a făcut parte și Simona Halep, a fost una plină de surprize, concretizată ieri cu o semifinală total surprinzătoare, Swiatek-Podoroska, pe cealaltă parte de tablou lucrurile au decurs conform așteptărilor. 

Kvitova - Kenin, semifinală anticipată

Petra Kvitova a trecut astăzi fără nicio emoție de nemțoaica Laura Siegemund, scor 6-3, 6-3, după doar o oră și 18 minute de joc. Sportiva din Cehia, semifinalistă la Paris după o pauză de 8 ani, nu a cedat încă vreun set la actuala ediție de Roland Garros.

Pentru un loc în ultimul act și șansa de a cuceri al treilea titlu de Grand Slam din carieră, Kvitova va lupta cu Sofia Kenin. Învingătoare anul acesta la Australian Open, Kenin a trecut în 3 seturi de compatrioata Danielle Rose Collins (57 WTA), scor 6-4, 4-6, 6-0.

+1 FOTO

Iga Swiatek, senzația turneului

Iga Swiatek (19 ani), jucătoarea care a spulberat-o pe Simona Halep, 6-1, 6-2, s-a calificat în semifinale și la turneul de dublu feminin, unde face pereche cu americanca Nicole Melichar. 

Cele două vor juca în penultimul act cu Alexia Guarachi și Desirae Krawczyk. În cealaltă semifinală se întâlnesc două perechi mult mai cunoscute, Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova și Timea Babos/Kristina Mladenovic.

Citește și alte știri de la Roland Garros 2020: 

Viva Argentina! » Povestea de roman a Nadiei Podoroska, prima jucătoare din istorie care vine din calificări și ajunge între primele patru la Paris

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
aran
aran  •  07 Octombrie 2020, 18:21

4 jucătoare slave , Podoroska și Kenin ucrainence (ultima chiar născută la Kiev), o cehoaică, o poloneză...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează