SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SEMIFINALE ROLAND GARROS // VIDEO Programul semifinalelor de la Roland Garros: clasicul Nadal - Federer, capul de afiș! Ploaia poate da peste cap orarul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iunie 2019 19:03

Roger Federer (3 ATP) și Rafael Nadal (2 ATP) se înfruntă vineri în semifinalele de la Roland Garros. Pe cealaltă jumătate de tablou, liderul Novak Djokovic se întâlnește cu austriacul Dominic Thiem (4 ATP).

  • Toate informațiile despre semifinalele de la Roland Garros sunt pe GSP.ro. Partidele sunt transmise în România pe Eurosport.

Situația de pe tabloul masculin de la Roland Garros este una ideală. Cel mai bine clasați patru jucători ai lumii, dintre care finaliștii de anul trecut Rafael Nadal și Dominic Thiem, au ajuns în penultimul act.

Semifinalele ar trebui să aibă loc mâine, pe arena centrală Philippe Chatrier. Primii ar trebui să intre pe teren Federer și Nadal, în jurul orei 13:30. Prognoza meteo de la Paris este însă una îngrijorătoare. Ploaia e așteptată pe durata întregii zile, iar organizatorii au luat deja în calcul amânarea partidelor. Finala ar trebui să fie duminică.

Cotele la câștigarea Roland Garros

Rafael Nadal 1,55
Novak Djokovic 3,80
Dominic Thiem 9,00
Roger Federer 16,00

Avanronica semifinalei dintre Nadal și Federer

Tabloul feminin e contratimp

Amanda Anisimova (51 WTA) - Ashleigh Barty (8 WTA) și Johanna Konta (26 WTA) - Marketa Vondrousova (38 WTA) sunt semifinalele de pe tabloul feminin. 

Situația este una diametral opusă față de circuitul băieților. Dacă acolo cei mai buni patru jucători au ajuns în semifinale, aici o singură jucătoare de top 10 a răzbit în lupta cu noua generație. 

Aflate deja în întârziere din cauza ploii de ieri, partidele trebuie să se dispute tot vineri. Organizatorii le-au programat pe ambele în același timp, de la ora 12:00, ora României. 

Meciul dintre Anisimova și Barty se va juca pe Suzanne Lenglen, în timp ce Konta - Vondrousova va fi pe arena Simonne Mathieu. 

Vezi și: 

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA 2-6, 4-6 // Halep s-a ales cu o sumă importantă, urcă în TOP 5 all-time la bani, dar riscă să rateze Turneul Campioanelor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează