SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Serena Williams a dat calculele peste cap! Cum a surprins în meciul cu Simona Halep

Serena Williams// FOTO: Guliver/GettyImages +33   FOTO
Serena Williams// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 13:59 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 09:26

Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) a eliminat-o pe Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) în sferturile de la Australian Open, scor 6-3, 6-3

Statistica meciului dintre Halep și Williams arată o transformare spectaculoasă a Serenei, remarcată și de Darren Cahill, antrenorul româncei, pe parcursul acestui turneu.

Deși la începutul meciul Simona părea favorită în schimburile mai lungi, Serena a dat peste cap calculele hârtiei și a dominat-o pe Halep la acest capitol.

Americanca a controlat clar schimburile lungi, de peste 9 lovituri, câștigând 14 dintre ele, spre deosebire de cele 6 ale Simonei. De partea cealaltă, la schimburile mai scurte, între 5 și 8 lovituri, scorul a fost egal, 16 la 16.

+29 FOTO

Simona Halep: „Serena Wiliams se mișcă mai bine”

După meci, la conferința de presă, Simona a vorbit și ea despre deplasarea în teren a Serenei Williams și a lăudat-o pe campioana din SUA.

„Serena se mișcă mai bine și lovește puternic. Simt că este într-o formă bună, are un joc foarte bun. Am simțit că se mișcă foarte bine.  A alergat mult și a fost mereu lângă minge. 

Loviturile ei sunt foarte puternice, deci trebuie să fii puternică pe picioare și să o miști, să deschizi terenul. Faptul că se mișcă mai bine este un lucru bun pentru ea. Îi este mai ușor să lovească mingea și mai greu pentru adversare să închidă punctul”, a adăugat Halep.

Citește mai multe știri de la Australian Open: 

Simona Halep explică înfrângerea cu Serena Williams: „Asta nu m-a ajutat” » Cum a surprins-o americanca

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Ce urmează pentru Simona Halep după Australian Open » Când va participa la următorul turneu

Cristian Tudor Popescu explică greșeala Simonei Halep contra Serenei Williams: „Aproape că aș fi vrut să piardă mai rău, dar măcar să facă asta”

FOTO Simona Halep a fost eliminată de la Australian Open! Serena Williams, prea puternică pentru româncă

Serena Williams, primele cuvinte după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la Australian Open: „Știam că trebuie să fac cel mai bun meci din turneu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
merace
merace  •  17 Februarie 2021, 02:07

Simona, tot înainte! Eu tot te iubesc pentru tot ce faci în tenis! GSP adulează fotbalul, dar nici un mafiot din fotbal nu a adus României performanțe ca ale tale! Hai România!

viomarmi22
viomarmi22  •  17 Februarie 2021, 00:54

Simona a pierdut meciul pe greșelile personale, și norocul scris în stele al Serenei,în mod normal dacă a noastră n-ar fi greșit ca în curtea școlii punctele decisive, Serena n-ar fi avut nici o șansă să câștige meciul ! La 3-1 pentru Simona în setul 2, a făcut dublă greșeală la 40-30 și de la această eroare a jucat total dezordonat și nervoasă ! Haterii să-și țină gura, chiar dacă Serena a câștigat meritat, realitatea este că a primit un cadou nesperat din partea Simonei carea făcut un meci foarte prost !!!

10156568321649937
Marius Caseanu  •  16 Februarie 2021, 21:39

Care "calcule date peste cap"? Poate calculele romanilor... La inceputul meciului s-au afisat pe teren procentele la catig, care erau 69% Serena, 31% Halep. Clar, nu? Numai cine nu vrea sa vada, nu vede... Pacat de Simona, dar daca va juca tot asa, numai pe centrul terenului, va avea de suferit.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close