SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Serena Williams a răbufnit! Mesaj dur pentru Țiriac: "E un ignorant! O să vorbesc cu el"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 15:58

Serena Williams a reacționat după că Ion Țiriac a criticat-o pentru modul în care arată, spunând "Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin". (Detalii aici)

Fostul lider WTA a criticat comentariul lui Țiriac, spunând că vrea să aibă o discuție cu fostul jucător.

"Mereu am spus că oamenii au dreptul o opinie. E clar că tenisul feminin este mai mult decât mine, mult mai mult. Dar voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant", a declarat Serena Williams potrivit New York Times.

23de turnee de Grand Slam a câștigat Serena Williams

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
141102562954591
Alex Trufin  •  30 Aprilie 2018, 23:08

TIRIAC ARE DREPTATE SERENA NU E IN FORMA SI NU POATE JUCA FARA SA SE REFACA DUPA NASTERE INSA ZIRIASTII AU TAIAT DIN INTERVIUL CU TIRIAC APROAPE TOT SI AU LASAT DOAR O PARTE , CEA CU DECLARATIA DE MAI SUS. NISTE SCANDALAGII INTERNATIONALI CARE NU AU NICI O LEGATURA CU PRESA SI JURNALISMUL FAC ACEST GEN DE SCANDAL DESTUL DE DES. TREBUIE SPUS SI CA IN INTERVIU TIRIAC ERA INTREBAT DOAR DACA SERENA POATE CASTIGA SI REVENI PE PRIMUL LOC SI ASTA ERA IMEDIAT DUPA CE EA A NASCUT. INTREBAREA ESTE DECI UNA CARE SA PROVOACE UN SCANDAL. NICI TIRIAC NU A AVUT RABDARE SA SE GANDEASCA IMEDIAT LA UN RASPUNS INSA ARE DREPTATE : SERENA NU E PREGATITA DE JOC SI CHIAR EA A RECUNOSCUT ASTA.

caminero
caminero  •  30 Aprilie 2018, 22:14

O *** și fără caracter. Te mai clatini beată p teren, hăi Serenă hăi?sau de cînd cu ciocolata cu lapte ***, și de-aia ai probleme cu grav itația sporită?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1603333626579973
Mircea Deca  •  30 Aprilie 2018, 14:15

ignoranta este chiar duduia..........tiriac a spus doar adevarul............are 36 ani si 90 kile............n-a spus ca-i urata de pica.................

Vezi toate comentariile (17)
Comentează