SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Serena Williams, atenționată de directorul de la Wimbledon: "Mă îndoiesc că s-ar întâmpla asta la Londra"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 16:51

Philip Brook, directorul turneului de la Wimbledon, blamează ieșirea Serenei Williams (37 de ani, 16 WTA) din finala US Open și spune că e foarte puțin probabil ca astfel de reacții să aibă loc pe iarba londoneză. Șeful Marelui Șlem britanic i-a luat apărarea arbitrului de scaun Carlos Ramos.

"Au fost niște circumstanțe unice. Mulți oameni m-au întrebat dacă astfel de lucruri ar putea avea loc și la Wimbledon. Prima reacție a fost să le spun ca orice e posibil, dar mă îndoiesc.

Acolo era o tribună partizană Serenei. Toată lumea voia ca americanca să triumfe. Era o miză imensă în joc. Încerc să mă pun în pielea ei, era o presiune pe care probabil n-a mai simțit-o. Am văzut deznodământul. Carlos Ramos și-a făcut doar treaba. A sancționat ce era de sancționat", a declarat Brook conform The Times.

Brook admite că există discuții privind modificarea regulii de coaching, deși nu este de acord: "Am ajuns în punctul în care tenisul este ca un sport al gladiatorilor. Din punctul meu de vedere, ziua în care regulamentul s-ar schimba ar fi una tristă".

  • CONTEXT: Serena Williams (16 WTA) și-a pierdut cumpătul în timpul finalei pierdute la US Open în fața lui Naomi Osaka (7 WTA), 2-6, 4-6, după ce arbitrul Carlos Ramos a penalizat-o cu un game din cauza indicațiilor primite de americancă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou. Serena a reacționat dur, numindu-l pe arbitru "hoț" și "mincinos". 

Vezi și: Decizie radicală a Serenei Williams » Americanca a făcut anunțul chiar de ziua ei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
tipsy
tipsy  •  28 Septembrie 2018, 19:06

Nea Brook, ai uitat cand ti a scuipat Hanescu spectatorii?

alskar
alskar  •  28 Septembrie 2018, 17:21

”jurnalistul” gsp chiar nu știe ce s-a întâmplat în acel meci? Williams nu a fost penalizată cu un game pt coaching, ci a primit avertisment pt asta. Dup-aia, punct penalizare pentru că a dat cu racheta de pământ și abia după ce l-a abuzat verbal (l-a făcut mincinos și hoț) pe arbitru, fiind A TREIA abatere, a fost penalizată cu un game. Că ți se întâmplă la un articol, e de înțeles, n-ai fost atent. Dar gsp-ul a pus același ”context” la fiecare articol pe subiectul ăsta. Asta arată profesionalismul lor ...de 2 bani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează