SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // VIDEO Serena e încă „BÂNTUITĂ” de umilința cu Halep de la Singapore: „N-am uitat niciodată! Aceea a fost cheia meciurilor noastre” + ce a remarcat la româncă

Simona Halep și Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep și Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 iulie 2019 20:00

Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) a remarcat în cadrul unei conferințe de presă principalele atuuri ale Simonei Halep (27 de ani, 7 WTA), adversara pe care o va întâlni sâmbătă în marea finală de la Wimbledon. 

Americanca o conduce pe Simona cu 9-1 în raportul meciurilor directe, dar recunoaște că înfrângerea suferită în fața lui Halep la Singapore, în 2014, scor 0-6, 2-6, a urmărit-o pentru mult timp. 

„Sunt o multe lucruri impresionante pe care le-a făcut ea. Unul dintre ele este tenacitatea. Capacitatea ei de a se îmbunătăți de fiecare dată, de a găsi forța. Nu o poți subestima! A terminat anul de două ori ca lider mondial. Simt că s-a întors, vrea să demonstreze că poate să câștige din nou un trofeu. 

„Cheia meciurilor dintre noi două a fost chiar înfrângerea pe care am suferit-o la Singapore. Nu am uitat-o niciodată. A jucat incredibil atunci. Iar acest lucru mă face conștientă că poate ajunge din nou acolo, așa că trebuie mereu să fiu în gardă”. 

Rezumatul acelui meci: 

Declarațile Serenei la conferința de la Wimbledon: 

 Vezi și: Simona Halep nu se mai teme de nimic: „Acum sunt pregătită mental să o înfrunt pe Serena!” + Cum prefațează Simo finala

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mikidiki
mikidiki  •  12 Iulie 2019, 08:58

ce cosmaruri mai are a batut-o pe unde a prinso inclusiv 6-0 6.... a pierdut un singur meci ptr ca era pe stop probabil!

dubluv
dubluv  •  12 Iulie 2019, 07:26
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

este o rusine ca exista oameni capabili de astfel de opnii. Sper ca GSP nu doar ca te va bloca pe veci, ci si ca cineva se sa sesiza si va incepe o actiune penala impotriva ta.

10217236948048732
Flory Florica  •  12 Iulie 2019, 04:54

Hai Simona arata-i ce poti ca esti cea mai buna Felicitari de pe acum vreau actiune

Vezi toate comentariile (4)
Comentează