SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Serena Williams, explicații în premieră după cea mai rușinoasă înfrângere din carieră: "Nu puteam să o scot din minte"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 13:30

Serena Williams, locul 27 WTA, a explicat înfrângerea șocantă cu Johana Konta, 39 WTA, scor 1-6, 0-6, din turul II de la San Jose, meci jucat pe 1 august. Aceasta a fost cel mai dur eșec din cariera Serenei Williams.

Meciul cu Konta a reprezentat primul dintre cele 928 jucate până în acel moment în care Williams nu a câștigat cel puțin două game-uri.

Într-un interviu pentru Time Magazine, americanca de 36 de ani a explicat că a fost extrem afectată de vestea că ucigașul surorii vitrege a fost eliberat din închisoare, pe care a aflat-o cu 10 minute înainte de startul meciului.

"Nu puteam să-mi scot asta din minte. Orice s-ar întâmpla, sora mea nu se întoarce pentru bună purtare. Este nedrept că nu va mai avea șansa de a mă îmbrățișa. Nu sunt gata să-l iert. Vreau să fac asta. Trebuie să ajung să fac asta. Voi face asta. Mă gândesc la copiii ei, la cât de mult îi iubesc și la ce înseamnă ei pentru mine", a declarat Serena Williams pentru Time Magazine.

În septembrie 2003, Yetunde Price, 31 de ani, sora vitregă a Serenei și a lui Venus era ucisă de Robert Maxfield, într-un schimb de focuri. Acesta a primit o condamnare de 15 ani și a fost eliberat în martie, potrivit Daily Mail, informația devenind publică la începutul lunii august. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ionion
ionion  •  17 August 2018, 18:40

E clar ca are si probleme de echilibru emotional. Nu e nicio problema. Si e si normal sa revina greu. Antrenorul ei nu e prea fair, in schimb.

ticbis
ticbis  •  17 August 2018, 16:25
Postat de ray51 pe 17 August 2018, 13:56

Eu o cred. Oricum pt binele ei sportiv este indicat sa dea jos vreo 8-10 kg !

N-ai inteles; ea nu poate sa dea cu paleta in mingea aia daca e stresata emotional. Acum si-a facut probleme ca a fost eliberat ala din puscarie; la US Open va avea probleme ca are bebelusa ei colici si ea n-o poate mangaia pe burtica... :) Asa cevaaa...! Femeia asta inca nu intelege ca vorbim de un circuit de tenis profesionist si cu jucatoare profesioniste... emisiunea aia cu "nora pentru mama" e in alta parte... :)

spinoza
spinoza  •  17 August 2018, 15:34
Postat de ray51 pe 17 August 2018, 13:56

Eu o cred. Oricum pt binele ei sportiv este indicat sa dea jos vreo 8-10 kg !

20-30

Vezi toate comentariile (5)
Comentează