SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Cum e strigată Serena Williams de fiica ei: „Hei, spune-mi mama, nu așa! E chiar ciudat”

FOTO: Instagram @serenawilliams +49   FOTO
FOTO: Instagram @serenawilliams

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 22:14 / Actualizat marti, 09 martie 2021 22:24

Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) a dezvăluit că fiica ei de 3 ani, Alexis Olympia Ohanian Jr., o strigă pe numele mic. 

Alexis Olympia Ohanian Jr. este nelipsită de la turneele Serenei Williams. Jucătoarea din Statele Unite a povestit cum notorietatea a afectat relația dintre ele. Alexis încă nu s-a obișnuit să folosească cuvântul „mama” când i se adresează.

Serena Williams, dezvăluire despre relația mamă-fiică

„Știe că joc tenis, știe și cum mă numesc. E chiar ciudat. E ceva de genul: «Hei, Serena». De unde știi că mă cheamă Serena? Sau când mă vede la televizor, spune Serena în loc de mama. Eu am în minte «Nu-mi poți spune Serena, trebuie să mă strigi mama»”, a povestit sportiva din Statele Unite ale Americii, potrivit Essentiallysports.

VIDEO. Ion Țiriac, despre Serena Williams: „E oarecum exagerat s-o vezi pe teren, dar rămâne un monstru al tenisului”

Citește și alte știri din tenis: 

Serena Williams, reacție după ce Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidale: „A experimentat durere și cruzime”

Moment istoric în ATP! Se întâmplă pentru prima oară după 16 ani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
347655969058390
Ion Popescu  •  10 Martie 2021, 08:41

Vai, vai, ce stire interesanta pentru sportul romanesc ! Sunt in desfasurare turnee de tenis cu participarea sportivilor romani la Dubai, Guadalajara, St. Petersburg si pe GSP o preocupa palavrele Serenei ! GSP = REVISTA NULA DE SPORT ! NU AVETI NICI O RUSINE !

imgb
imgb  •  09 Martie 2021, 23:05

hahaha....buna !

dobrin
dobrin  •  09 Martie 2021, 22:54

Haha, n-o striga "mamă", o striga "tată" :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează