TENIS    •   WIMBLEDON

SERENA WILLIAMS. FOTO Care surprize? Încă o evoluție dominantă a americancei Serena Williams și calificare fără emoții în sferturi la Wimbledon

FOTO: Guliver/ Getty Images

Luni, 09 Iulie

Serena Williams (36 de ani, 181 WTA), favorită 25 la Wimbledon, și-a continuat parcursul fără greșeală de la turneul londonez. Americanca a avansat în sferturi după victoria fără emoții cu Evgeniya Rodina (29 de ani, 120 WTA), scor 6-2, 6-2.Valul imens de surprize de nu pare să o afecteze și pe Serena Williams, de 7 ori campioană la Wimbledon. Americanca nu a avut nicio emoție în meciul de azi cu Rodina, pe care a învins-o în două seturi simetrice, 6-2, 6-2. Serena a jucat excelent și nu i-a dat nicio șansă jucătoarei care în turul precedent o eliminase pe Madison Keys.

Dominantă de la un capăt la celălalt al meciului, Serena a presat-o în permanență pe rusoaică și nu și-a pierdut serviciul decât o singură dată în această după-amiază.

Serena va jua în sferturi împotriva italiencei Camila Giorgi (26 de ani, 52 WTA), pe care o conduce cu 3-0 în raportul meciurilor directe. 

  • A fost a 90-a victorie din carieră la Wimbledon, în era Open. Serena a depășit-o astfel pe sora ei, Venus, care are 89, și se situează momentan pe locul 3, după Martina Navratilova, 120, și Chris Evert, 96.

"E foarte cool să devin mamă și să continui să joc tenis, iar acum să ajung în sferturi la Wimbledon"
Serena Williams

Citește și:

Comentarii (6 ) Adaugă comentariu

Mihai Tane  •  10 Iulie 2018, 08:03

Comparati din curiozitate cum arata Serena, fizic , la RG si cum arata acum .....la nici 3 saptamani..Ce transfomare...

merace  •  09 Iulie 2018, 20:58

Serena nu a intalnit pana acum nici o favorita, parca au fugit toate din calea ei... In sferturi o intalneste pe Camila Giorgi, tot nefavorita. Abia in semifinala poate intalni o favorita, Bertens sau Goerges, DACA aceea care se va califica nu cumva se va retrage inainte de meci, pe motiv de accidentare! :D

Lenuta Oroian  •  09 Iulie 2018, 20:54

Cu asa traseu usor pe partea ei va ajunge in finala.De sr afla pe partea cealalta era cu mult mai greu.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase