SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Serena Williams se revoltă din nou: "E momentul zilei în care se fac teste «la întâmplare» și doar Serena e testată, Discriminare? Cu siguranță"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 16:02

Americanca Serena Williams, 36 de ani, locul 27 WTA, se pregătește de turneul de la Montreal, care va începe pe 3 august.

Astăzi, Serena, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, s-a revoltat pe Twitter după ce a fost supusă unui nou control antidopping inopinat, efectuat de Agenția Americană Antidoping.

"Și este din nou acea perioadă a zilei în care se fac teste «la întâmplare» și doar Serena este testată. S-a dovedit că eu am fost cea mai testată. Discriminare? Cred că da. Dar măcar mențin sportul curat. Sunt gata să fac orice pentru a avea un sport curat, așa că haideți. Sunt încântată", a scris Serena Williams pe Twitter.

Acesta a fost la șaselea test inopinat la care Serena Williams a fost supusă în acest an, fiind cel mai testat jucător din SUA. Și înainte de Wimbledon, Serena și-a manifestat nemulțumirea legată de testele antidoping. Atunci, Williams a refuzat să se supună testului.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
1805206759773888
Lenuta Oroian  •  27 Iulie 2018, 10:15

Poate.Chimia face multe.

1211076955587563
Popescu Silviu  •  26 Iulie 2018, 15:59

Ce comedie ieftina. S-a dopat inainte sa devina mama.Acum e curata si daia se revolta asa - " Vedeti mereu am fost curata!" - ce mizerie mediatica. ( or sa o testeze pana la retragere - nu or sa gasesc nimic). Happy end! ... o mare campiona bla bla bla.

10214309680033957
Claire Marigny  •  26 Iulie 2018, 13:45
Postat de adrian_riga pe 25 Iulie 2018, 16:29

de cat sa luati stiri cu copy paste de pe "twitter" mai bine ati explica cum e posibil ca un sportiv sa refuze un control antidoping inopinat si totusi sa concureze linistit in continuare.

"According to the USADA website, athletes may be required to provide what’s called “whereabouts information.” This means that every day of the year, athletes give the USADA a 60-minute availability window during which an officer can show up and administer drug tests. If the athlete is not available during that window, or if they fail to file their whereabouts information, it is a whereabouts failure. According to USADA, if an athlete accrues three whereabouts-related failures in a 12-month span, it counts as a doping rule violation. However, the USADA also has the “ability to test athletes without any advance notice in an out-of-competition setting.” If an athlete is not available during these tests, Horn said, there is no whereabouts failure."

Vezi toate comentariile (11)
Comentează