SPORTURI  »  TENIS  »  VACANȚĂ

video+FOTO Sharapova, ieșire în centrul Parisului cu un jucător de tenis din noua generație! Cum a fost surprinsă rusoaica

Maria Sharapova +25   FOTO
Maria Sharapova

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 21:58 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 21:55

Fosta mare jucătoare de tenis Maria Sharapova se află în aceste zile în vacanță la Paris, unde s-a întâlnit cu fostul său antrenor, Riccardo Piatti, care îl pregătește acum pe Jannik Sinner (20 de ani, 9 ATP).

„Ia uite cine e în top 10”, a scris Sharapova alături de imaginea cu cei doi, filmând apoi o ieșire specială în centrul Parisului, la o cofetărie, unde au mâncat o cremă de ciocolată.

Sinner scrie istorie pentru tenisul italian, fiind cel mai tânăr jucător care a intrat în top 10, după turneul de la Viena. Doar Casper Ruud se apropie de vârsta lui Sinner în top 10 ATP, norvegianul având 23 de ani. Acum 4 ani, Sinner era fără clasament!

Sharapova, ieșire în centrul Parisului cu un jucător de tenis din noua generație! Cum a fost surprinsă rusoaica
Sinner, Sharapova și Piatti în Paris

FOTO Maria Sharapova investește într-o afacere alături de Jay-Z și Rihanna: „Poate revoluționa recuperarea”

Rusoaica Maria Sharapova, 34 de ani și de 5x câștigătoare de Grand Slam, se concentrează foarte mult pe mediul de afaceri, după retragere. 

  • Sharapova a ajuns investitor și consilier la Therabody, o companie care produce instrumente de masaj cu percuție pentru atleți, dar și pentru persoane care suferă de diferite afecțiuni;
  • Alături de Maria Sharapova, compania mai este promovată de alte 100 de superstaruri, printre care cântăreții Jay-Z sau Rihanna, precum și actorul Daniel Craig, dispuși să investească în compania de tech.
+21 FOTO

Maria Sharapova: „Îmi place să pun experiența din sport în practică”

„Am aflat despre Therabody mult mai devreme decât am devenit investitor în proiect, când eram jucător profesionist de tenis. La început, am fost atrasă de tehnologia care vizează refacerea sportivilor de la diferite discipline și apoi am aflat că această companie lansată în 2016 caută un partener. 

Mai mult decât atât, nu era vorba de o singură investiție, fiindcă aveau nevoie de un consultant din lumea sportului, de o persoană cu aceleași idei, care să-i ajute la intrarea pe piețele internaționale. Am decis că e o idee excelentă, îmi place să îmi pun experiența în practică. În general, este util să implicăm sportivi în astfel de proiecte, fiindcă am avut o perioadă îndelungată corpurile la limită și știm ce trebuie făcut”, a explicat Masha. 

Serena Williams și Maria Sharapova sunt cele mai bogate femei din sport, dar locul 3 este o surpriză absolută!

Yahoo Finance a întocmit topul celor mai bogate sportive din istorie. Primele trepte ale podiumului sunt ocupate de Serena Williams (39 de ani) și Maria Sharapova (33), dar al treilea nume din ierarhie este o surpriză totală.

Citește și:

FOTO Naomi Osaka a făcut furori la Roma » Ce au remarca fanii în imaginile postate de cvadrupla campioană de Grand Slam

Andreea Prisăcariu, discurs dur pe Twitter: „Știți de ce sunt urâtă de românii mei? ”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1735767466699239
Mike Che  •  03 Noiembrie 2021, 00:04

Iară încurcați borcanele, Sinner a pierdut in semifinale la Viena... oare voi va uitați și la meciuri sau doar unde mănâncă ăștia??

misulica1
misulica1  •  02 Noiembrie 2021, 14:53

Cu parul ala lins pe cap parca a iesit de la puscarie! Daca tot a investit in firma aia care trateaza afectiunile unor sportivi, sa contribuie la descoperirea unei metode de a scapa de "urlatoarele" din tenis, capitol la care conduce detasat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează