SPORTURI  »  TENIS  »  CHINA

Shuai Peng spune că acuzațiile la adresa fostului vicepremier chinez au fost greșit înțelese: „D-asta am șters postarea! Nu am spus că m-a agresat sexual”

Shuai Peng
Foto: Imago
Shuai Peng Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 09:53 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 11:01

Shuai Peng (36 ani), jucătoarea de tenis din China, a oferit un interviu în care clarifică controversa din finalul anului trecut, când a fost dată dispărută timp de două săptămâni.

O altă controversă la Australian Open » Susținătorii lui Shuai Peng, opriți la porți!
AUSTRALIAN OPEN
O altă controversă la Australian Open » Susținătorii lui Shuai Peng, opriți la porți!

Acum, Peng este prezentă la Beijing, acolo unde s-a întâlnit cu președintele Comitetului Sportiv Olimpic Thomas Bach, cu ocazia Jocurilor Olimpice de Iarnă care se dispută în acest moment în capitala Chinei. 

Aceasta a oferit un interviu pentru cotidianul francez L'Equipe, în care jucătoarea de tenis a ținut să clarifice situația.

Shuai Peng: „Nu am spus că cineva m-a agresat sexual”

„În primul rând, aș vrea ca oamenii să înțeleagă cu adevărat cine sunt: ​​sunt o fată normală, o jucătoare de tenis obișnuită. Uneori sunt senină, alteori fericită, alteori tristă. Mă pot simți foarte stresată sau sub multă presiune. Toate sentimentele și reacțiile pe care le au toate femeile le simt și eu. 

Vreau să le mulțumesc celor de la WTA și ATP pentru că și-au făcut atâtea griji pentru mine. Dar întrebarea mea e, de ce atâta grijă? Nu am dispărut, toată lumea a putut să mă vadă. Am șters postarea pentru că s-a creat o mare neînțelegere. Nu am spus că cineva m-a agresat sexual. 

Nu am dispărut, doar că a fost foarte multă lume care mi-a scris și nu am putut să răspund tuturor. Dar am fost în contact cu prietenii mei. I-am răspuns și președintelui WTA Steve Simon, acele e-mailuri au fost scrise de mâna mea. Nimic special nu s-a întâmplat”, a declarat Peng jurnaliștilor francezi

Citește alte știri din tenis: 

Noul om-spectacol al circuitului ATP a cucerit primul titlu din carieră » L-a învins pe Zverev la Montpellier

Simona Halep a oferit cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie în circuitul WTA

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  07 Februarie 2022, 12:16

Îți dai seama că vorbește doar “ce trebuie” după întrebarea aia cică “de ce atâta grijă?!”

cirus11
cirus11  •  07 Februarie 2022, 12:06
Postat de ripensistu pe 07 Februarie 2022, 11:34

Comunismul este un cancer, iar China comunista este cea mai esuata tara de pe planeta si toata planeta ar trebui sa o izoleze, adevarata China este Taiwan-ul democratic condus de Kuomintang.

La fel ca in cazul rusilor si chinezilor le cam place dictatura asta... cei care vor democratie pe buna sunt in super minoritate. Oricum, pt chinezii Han viata nu e rea deloc, mai nasol daca esti minoritate acolo...

ripensistu
ripensistu  •  07 Februarie 2022, 11:34

Comunismul este un cancer, iar China comunista este cea mai esuata tara de pe planeta si toata planeta ar trebui sa o izoleze, adevarata China este Taiwan-ul democratic condus de Kuomintang.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează