SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

Shuai Zhang - Dayana Yastremska 6-4, 1-6, 6-2 // Simona Halep și-a aflat posibila adversară din sferturi la Wimbledon: are palmares negativ contra ei

Simona Halep, după ce a pierdut în fața lui Shuai Zhang la Australian Open 2016 // foto: Guliver/Getty Images
Simona Halep, după ce a pierdut în fața lui Shuai Zhang la Australian Open 2016 // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 15:40

Chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA) s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, reușind s-o învingă în optimi pe ucraineanca de Dayana Yastremska (19 ani, 35 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-2, după o oră și 47 de minute de joc.

După ce Zhang și Yastremska și-au împărțit primele două seturi, experiența superioară a chinezoaicei a făcut diferența în setul decisiv, unde a rezistat sarabandei incredibile de break-uri, impunându-se cu 6-2.

6 break-uriau fost făcute de cele două jucătoare în setul decisiv: patru izbutite de Zhang, două de Yastremska

Halep, palmares negativ contra lui Shuai Zhang

În cazul în care trece de Cori Gauff, Simona se revede, astfel, cu jucătoarea în fața căreia a pierdut două dintre cele trei meciuri jucate până acum.

Shuai Zhang a câștigat ultimul meci direct cu Halep, 6-0, 6-3 în optimi la Beijing, în 2016, în timp ce chinezoaica a mai produs o surpriză uriașă tot în 2016, când a eliminat-o pe Halep în turul I de la Australian Open.

Prima confruntare a fost câștigată de Simona Halep, la Indian Wells, în 2012, când jucătoarea noastră s-a impus cu 6-1, 6-1.

Vezi și: VIDEO Surpriză uriașă: Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA, eliminată de Alison Riske în optimi!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mikidiki
mikidiki  •  08 Iulie 2019, 20:58

Hai chinezoaica rupeo ca pana acum a avut iar culoar usor!

knuty
knuty  •  08 Iulie 2019, 18:28

Tinem pumnii pentru chinezoaica!!!!!FORTA WANG!!!trimite-o acasa pe merinoasa de Palas!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează