SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

EXCLUSIV / VIDEO Gazeta a luat pulsul străzii » Ce spun românii despre scandalul în care e implicată Halep: „Poate s-o fi «dopingat» și antrenorul”

Foto: Captură GSP
Foto: Captură GSP

Articol de , - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 18:51 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 19:49

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a picat un anti doping la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritatea a Tenisului. Halep a fost apărată de mai multe nume importante din lumea sportului românesc precum Ilie Năstase, Sorana Cîrstea sau Eduard Novak. 

Dar ce cred românii? Gazeta a luat pulsul străzii, întrebându-i pe locuitorii Capitalei cum percep situația sportivei din România și cine cred ei că este vinovat pentru cele întâmplate.

 VIDEO. Cum văd bucureștenii situația: „Să ne rugăm toți să treacă cu bine peste tot”

Locuitorii capitalei au transmis mesaje de susținere pentru Simona Halep și nu o consideră principala vinovată faptul că a fost depistată pozitiv la testul de anti-doping. Printre reacțiile acestora s-au numărat:

  • „Mi-a lăsat impresia că cineva a vrut să-i facă rău. Nu cred că există cuvântul dopaj la nivelul ei”
  • „N-aș merge pe premisa ca ea să fi făcut acest lucru de capul ei”
  • „Mi-e greu să cred că la nivelul ei și la câte teste a făcut anterior să se întâmple acest lucru”
  • „Să ne rugăm pentru ea să scape de toate”
  • „Poate antrenorul s-o fi «dopingat» și el și a făcut-o și pe ea să facă la fel” :)

În trecut, românii au susținut în repetate rânduri că Simona Halep se află printre cele mai bune sportive din România. Într-un studiu IRES din 2014, Simona Halep era a 4-a în ordinea repondenților în ceea ce privește cel mai iubit sportiv român, iar 60% din aceștia afirmau că au văzut meciurile de la Roland Garros ale jucătoarei de tenis. 

Adrian Marcu, discuție cu Simona Halep: „Am simțit-o puternică”

Fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu a mărturisit că a luat legătura cu sportiva după scandalul de dopaj și a dezvăluit cum se simte dubla campioană de Grand Slam.

„Am vorbit puţin cu ea. i-am spus că suntem alături de ea. Eu sunt ferm convins că orice s-a întâmplat nu a fost cu voia ei. Şi acum am simţit-o puternică. Dar, cum a zis şi ea, acesta e un meci pe care nu l-a avut până acum. Va trebui să fie foarte bine sfătuită, pentru a reuşi să câștige şi acest meci.

Orice aş fi putut să aud, dar asta cu dopajul, nu! Simona era foarte, foarte grijulie. În plus, să ne gândim de câți ani e Simona în top și câte controale antidoping a făcut până acum.

O sportivă ca Simona, de valoarea ei, oricum trebuia să spună în fiecare zi unde poate fi găsită la o anumită oră. S-a întâmplat să vină din Australia şi a doua zi, la 6 dimineaţa, să vină cineva care face controlul”, a spus Adrian Marcu, potrivit OrangeSport.

Citește și alte știri  despre Simona Halep:

Darren Cahill, mesaj emoționant despre „cazul Simona Halep”: „Mereu am crezut în ea, acum mai mult ca niciodată”

Medicul care a testat Roxadustat, substanța interzisă consumată de Simona Halep, explică: „Cine l-ar folosi ar avea mai multe dezavantaje decât avantaje”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gojgaru
gojgaru  •  24 Octombrie 2022, 03:10

Nu mai publicati sondaje de genul asta ca iar va faceti de ras ca natie .

VanBasten
VanBasten  •  23 Octombrie 2022, 20:34

In lipsa de subiecte relevante, gesepe face vox populi despre dopajul lui Halep. Si ii ironizeaza pe oamenii simpli in conditiile in care nivelul unora dintre "jurnalistii" lor este mai jos de genunchiul broastei.

elgabri
elgabri  •  23 Octombrie 2022, 19:58

Interviu cu "credinciosii" ;)))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează