TENIS  ·  WTA

Simona Halep a anunțat ce va face după ce se va lăsa de tenis: "E o dorință mai veche de-a mea"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 19:43

Simona Halep (1 WTA, 27 de ani) se gândește deja la momentul retragerii din tenis și a dezvăluit ce vrea să facă după aceea. Mai exact, Simona a înființat o fundație căreia i se va dedica total după terminarea carierei.

"Să înfiinţez această fundaţie a fost o dorinţă mai veche de-a mea, dar reprezintă şi o nouă provocare. Este modul prin care pot da şi eu ceva înapoi. Unul din obiectivele de bază ale fundaţiei este acela de a lăsa o moştenire după încheierea carierei.

În momentul în care voi agăţa rachetele în cui, mă voi dedica 100% acestui proiect. Ca sportiv, eu am reuşit să îmi îndeplinesc obiectivele, am ajuns numărul unu mondial şi am câştigat un turneu de Grand Slam. Totul a venit după un program intens de antrenament şi multe călătorii în toată lumea", susţine Halep pe site-ul său oficial.

"Sportul este domeniul care mă obligă cel mai mult să ofer ceva înapoi din tot ceea ce sportul mi-a dat mie. Mi-aş dori să reuşesc să-i îndrum pe toti copiii să facă sport, să înţeleagă cât de importană este mişcarea în viaţa lor şi că nu contează dacă faci sport de performanţă sau doar de plăcere. Important e să faci sport, pentru că te educă, te disciplinează şi te pregăteşte pentru viaţă. Sportul trebuie practicat, indiferent de vârstă sau de clasă socială"
Simona Halep

Citește și:

Simona Halep are fani în toate domeniile! Un faimos artist român i-a realizat un tablou de excepțieLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (6)
Alexandru Chis  •  04 Decembrie 2018, 07:26

Ideea infiintarii unei Fundatii i-a dat-o Ion Tiriac, Fundatia fiind un fel de morisca de vanturat bani fara a fi sub jurisdictia fiscului. Este un ONG care, in ciuda ideii ca "va da ceva?", va lua bani neimpozabili de catre ANAF pentru deplasari somptuoase, afaceri si un alt fel de "comert ***". Deja primul pas a fost facut cu acel parteneriat in materie de genti de voiaj. Afacerile vor fi pe primul loc, ele nefiind impozitate in cadrul unui ONG.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bogdan Stanciu  •  03 Decembrie 2018, 21:27

Se va axa pe pariuri sportive.viata ei!

florianveress  •  03 Decembrie 2018, 21:22

Adoratorii agramați sunt în extaz! Ei chiar cred în vorbele fățarnicei machidoance!

Vezi toate comentariile (6 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1