SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Declarații memorabile ale lui Mats Wilander: "Simona Halep va mai câștiga 4-5 turnee de Mare Șlem" » Care crede că a fost strategia care a decis finala

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 18:43

Simona Halep (1 WTA) este noua deținătoare a titlului de la Roland Garros! Liderul mondial a învins-o în finală pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1, după puțin peste 2 ore de joc, și și-a adjudecat primul trofeu de Mare Șlem al carierei după o revenire fabuloasă!

Fostul jucător suedez Mats Wilander, expertul Eurosport, a analizat finala dintre Halep și Stephens și a lăudat jocul Simonei, căreia îi prevestește un viitor și mai strălucitor.

"Anul trecut, Ostapenko i-a luat trofeul din mâini. Acum a venit rândul Simonei Halep să revină și să câștige trofeul. Cred că Stephens a obosit la un moment dat și a avut și emoții în același timp. A fost lovită de gândul că va câștiga.

Simona și-a respectat planul, a lovit spre reverul adversarei, apoi a plimbat-o pe tot terenul. Probabil Darren Cahill i-a spus că trebuie să încerce s-o alerge pe Stephens pe teren. Sloane e o atletă foarte bună, dar nu putea să alerge la infinit.

Un efort fantastic din punct de vedere mental al Simonei. Este greu când ești în dezavantaj, cum a fost în setul secund. Victoria nu înseamnă totul, cum nici înfrângerea nu înseamnă totul, dar cred că Darren Cahill, echipa și familia au împins-o spre acest succes. E momentul ei și cred că va câștiga alte 4-5 turnee de Mare Șlem. Are jocul necesar să o facă, trebuia doar să treacă de acest prim prag.

Simona a îmbunătățit câteva lucruri, joacă mai agresiv. Plus că și-a îmbunătățit și serviciul, am văzut că a realizat și un as în decisiv, de care avea atât de multă nevoie", a declarat Mats Wilander, la Eurosport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1590543567646951
Balauca Florin  •  11 Iunie 2018, 18:43

Bravo Simona! Suntem atât de mândri de tine!

849532438446774
Robert Bardita  •  09 Iunie 2018, 20:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează