SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Sloane Stephens, discurs superb: "Prefer să pierd în fața numărului 1. Felicitări Simonei!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2018 18:19

Simona Halep (1 WTA) este noua deținătoare a titlului de la Roland Garros! Liderul mondial a învins-o în finală pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1, după puțin peste 2 ore de joc, și și-a adjudecat primul trofeu de Mare Șlem al carierei după o revenire fabuloasă!

Finalista Sloane Stephens a avut un discurs echilibrat la festivitatea de premiere. A părut afectată de înfrângere, dar asta nu a ezitat s-o felicite pe Simona Halep.

"Nu e trofeul pe care l-am dorit, e trofeul pe care l-am primit, dar mulțumesc tuturor! Felicitări Simonei pentru primul turneu de Mare Șlem. Prefer să pierd în fața numărului 1 mondial, felicitări ție și echipei tale! 

Felicitări și echipei mele, sunteți uimitori. Fără voi n-aș fi ajuns aici și vă mulțumesc pentru zâmbetul pe care îl aveți pe față. Felicitări sponsorilor, supervizorilor și tuturor celor care au avut grijă de noi în aceste două săptămâni. Fără voi nimic nu ar mai fi la fel, abia aștept să vă văd la anul", a declarat Sloane Stephens, la festivitatea de premiere de la final.

Rezumatul meciului:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
prism13
prism13  •  10 Iunie 2018, 09:02

Cum va puteti numi jurnalisti cand nu sunteti in stare sa traduceti corect o simpla propozitie in engleza? A doua oara in doua zile!

capca1
capca1  •  10 Iunie 2018, 03:42

Tihi !!!

1570855363031705
Anton Florin  •  09 Iunie 2018, 20:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează