SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Fotografia reporterului GSP, preferată de Halep pentru ultima postare pe Facebook

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 14:26

Simona Halep a trăit din plin victoria de la Roland Garros, prima pentru ea la un turneu de Grand Slam. A fost a 3-a finală pentru ea pe zgura de la Paris.

La final, pozele au curs pe rețelele de socializare cu momentele emoționante în care Simona a primit trofeul mult așteptat.

Totuși, Simona a ales să posteze pe pagina sa de Facebook o poză realizată de fotoreporterul GSP prezent la Paris, Raed Krishan.

"Un vis devenit realitate! Vă mulțumesc pentru suport", este mesajul postat de Simona, cuvinte care au însoțit postarea fotografiei.

simona halep

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj!

VEZI ȘI:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
100002473541087
Danut Ognean  •  10 Iunie 2018, 17:23

felicitari simona!unde sunt haterii contestatari mai ales userul simonahalep?sper ca plang pe undeva de nervi!nu vad nici unul pe aici

dubluv
dubluv  •  10 Iunie 2018, 16:25

cele 2 poze sunt diferite, curcanilor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close