SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Nu e Times New Roman! WTA crede că zeci de mii de români au ieșit ieri în stradă pentru Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 14:14

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră, impunându-se în finala de la Roland Garros, scor 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens.

Site-ul WTA a publicat o listă cu reacțiile apărute în presa internațională și pe social media după victoria Simonei Halep, dar a căzut într-o capcană apărută pe internet O fotografie de la mitingul PSD, din Piața Victoriei, s-a răspândit pe facebook și twitter ca fiind fanii Simonei Halep urmărind finala Roland Garros.

 

Site-ul WTA a publicat și prima pagină a Gazetei Sporturilor de azi și mai multe reacții ale celor mai importanți jurnaliști de tenis din lume.

01

"Succesul ei poate fi urmărit până la înfrângerea cu Wozniacki de la Australian Open, o înfrângere care putea să-i facă rău, dar care i-a întărit încrederea" Simon Cambers, The Guardian

"Halep a jucat un tenis diferint, iar Stephens a pierdut. Titlul îi aparține lui Halep"Steve Flink, Tennis.com

"Drumul ei este acum complet. Nu este genul care renunță. La Melbourne a luptat până la deshidratare. Scorul din decisiv poate arată că americanca a căzut, dar Halep a fost excepțională. Străzile din București vor celebra al doilea Grand Slam românesc"L'Equipe 

"Fanii cântau cât puteau, iar Halep arăta confuz. Stephens a ajutat-o, ridicând mâinile și arătându-i ce să facă cu trofeul. Halep a ascultat sfatul. Un campion de Grand Slam, bazându-se pe altul"Christopher Clarey, New York Times

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj!

VEZI ȘI:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  10 Iunie 2018, 23:06
Postat de rocky2 pe 10 Iunie 2018, 20:07

Zeci de mii de psdisti nici n-au stiut ca mitingul a fost organizat pt Fiona Shrek!:)))

Bah, tu esti prost rau. Ca esti pro sau anti PSD nu conteaza. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  10 Iunie 2018, 20:07

Zeci de mii de psdisti nici n-au stiut ca mitingul a fost organizat pt Fiona Shrek!:)))

adriann_
adriann_  •  10 Iunie 2018, 19:19

E fascinant cum Voiculescu promoveaza pe site-ul ziarului sau un site de propaganda *** penibila ca times new roman. Misterele Crescentului :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close