SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS

SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT ROLAND GARROS // Ce urmează pentru Simona Halep după finala Roland Garros + programul după revenirea în țară

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iunie 2018 10:11

Simona Halep, locul 1 WTA, a făcut istorie și a câștigat Roland Garros 2018, după ce a câștigat în fața americancei Sloane Stephens,  scor 3-6, 6-4, 6-1.

Astăzi va fi o zi specială pentru Simona Halep. La ora 14:00, ora României, Simona va participa la ședința foto cu trofeul. Evenimentul va avea loc în interiorul complexului de la Roland Garros.

Simona Halep va reveni în țară luni la ora 16:00 și va lua o pauză de câteva zile pentru a se recupera după cele două săptămâni eupuizante. "Iarba e departe. Vreau să îmi iau o vacanță lungă", a anunțat Halep după de a câștigat trofeul.

Simona va decide în următoarele săptămâni dacă va participa la turneul de la Eastbourne, înainte de Wimbledon. Competiția de la Eastbourne va începe 25 iunie și se va termina pe 30 iunie. Simona a fost la acest turneu și anul trecut, ajungând în sferturi. Turneul de la Wimbledon va începe pe 2 iulie și se va termina pe 15 iulie.

GSP a pregătit un site special » Intră pe BravoSimo.ro și transmite un mesaj!

VEZI ȘI:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
hitman222
hitman222  •  10 Iunie 2018, 12:48

Odihna placuta, noi ne umplem plictiseala cu campionatul muscalilor intre timp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close