SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

Simona Halep a dezamăgit-o pe Martina Navratilova » Ce a spus fosta mare jucătoare după ce pariase pe româncă

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 iunie 2019 17:19

Martina Navratilova (62 de ani, fost lider mondial) e dezamăgită de prestația Simonei Halep (27 de ani, 8 WTA) la Roland Garros.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA de la Roland Garros de adolescenta Amanda Anisimova (17 ani, 26 WTA). Navratilova, câștigătoare a 18 turnee de Mare Șlem, avea așteptări mai mari de la româncă.

„Barty a profitat de haosul din tenisul feminin, unde cele mai bune jucătoare nu au ajuns la linia de final. A fost un turneu unic, atât de rar, cu jucătoare de top eliminate în primele tururi, precum Simona Halep, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și nu a reușit să gestioneze presiunea de a-și apăra titlul”, a spus Navratilova conform tennisworldusa.org.

Navratilova paria pe Halep

„Trebuie să o aleg pe Simona Halep ca favorită. Este deţinătoarea trofeului şi probabil este încrezătoare, a obţinut rezultate bune şi este sănătoasă. Cu combinaţia ei de apărare şi atac, este capabilă să joace un tenis mai bun decât oricine pe această suprafaţă.

Halep se mişcă foarte bine pe alte suprafeţe, dar cred că se mişcă şi mai bine pe zgură. Acoperă bine terenul, returnează bine şi le forţează pe adversare să joace game-uri lungi, în care pot greşi. Va fi greu să o bată cineva pe Halep!”, declara Navratilova înainte de Roland Garros.

Vezi și:

Simona Halep, detalii despre o nouă colaborare cu Darren Cahill: „Eu sunt prima pe care o sună, are pauză anul ăsta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  14 Iunie 2019, 19:50

Acum ca a venit "Darrin" sa o...vada,iar o sa joace bine!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Iunie 2019, 18:47

Draga Navratilova, stii ce se spune despre un cal care dezamageste? Ca este o frumoasa...gloa(t)a!

 •  14 Iunie 2019, 18:33

Halep a deazamagit constant anul asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează