SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Simona Halep a recunoscut! Cum s-a antrenat înaintea turneului de la Madrid + dezvăluiri amuzante despre relația cu surorile Pliskova

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 09 mai 2018 17:03

Simona Halep a dezvăluit cum s-a antrenat înaintea primelor două meciuri de la Madrid, unde a dat peste jucătoare stângace. Liderul WTA s-a amuzat pe seama asemănării dintre Karolina și Krystina Pliskova și a vorbit și despre planurile din viitorul apropiat. 

"Încerc de fiecare dată să mă antrenez cu un stângaci, am avut această posibilitate aici, un hitting partner stângaci de la turneu, pentru că și în primul tur am jucat cu o stângace.

Nu e mare lucru de făcut, se schimbă un pic situația jocului, dar încerc să nu mă concentrez prea mult pe asta pentru că nu cred că e ok", a zis Halep după meci. 

...despre surorile Pliskova: "De obicei, mi se întâmplă să salut și să nu îmi răspundă dacă e Krystina pentru că nu suntem prea apropiate, iar eu o salut crezând că este Karolina. Nu le recunosc, dar amândouă sunt foarte de treabă".

...despre jucătoarele din top: "Cred că Top 10 este la un nivel foarte ridicat, toate fetele sunt capabile să ajungă pe primul loc și să câștige Grand Slam. Eu îmi văd de treaba mea, încerc să stau cât mai mult acolo, dacă se poate. Nu este primul meu obiectiv, ci să câștig un Grand Slam. Vom vedea ce va fi, nu mă concentrez prea mult pe acest lucru". 

...despre Nadia Comăneci și Ion Țiriac: "Nu am apucat să vorbesc cu Nadia după meci pentru că am avut de făcut recuperare. Domnul Țiriac a fost în tribună, cred că s-a enervat la un moment dat și a plecat, dar am auzit că s-a uitat la televizor la restul meciului".

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
175771883177370
Dan Truia  •  11 Mai 2018, 15:15

Simona a recunoscut tot: "O să merg acolo" Ce titlu bombastic, ce dezvaluiri !? Bine ca Simona inca are bunul simt sa nu se considere (in public) regina turneelor pe zgura cum a inceput presa nationalista neprofesionista sa extinda superlativele: rege, diamant etc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează