SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep a revenit în țară după retragerea de la Turneul Campioanelor » Dezvăluie planurile de viitor și vorbește despre accidentare: "Nu fac o dramă din asta! Acolo voi fi în fiecare zi"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 12:00

Simona Halep, locul 1 WTA, a revenit azi în țară, de la Singapore, după ce s-a retras de la Turneul Campioanelor, din cauza unei accidentări.

La sosirea pe aeroport, Simona Halep, 27 de ani, a vorbit despre acest sezon și despre ce va face în perioada următoare.

"Mă bucură ce am realizat anul acesta. Am venit cu drag acasă și abia aștept să mă odihnesc și să am o vacanță frumoasă. Voi lua o vacanță mai lungă și voi face recuperare la spate. Voi fi în fiecare zi la gimnastică. Operația la spate e exclusă.

Cu siguranță a fost cel mai bun an al meu. Nu știu cum ar fi fost la Turneul Campioanelor cu mine, dar nici nu vreau să mă gândesc. Dacă așa a fost, să mă accidentez la aceste ultime trei turnee (n.r. Wuhan, Beijing și Turneul Campioanelor), o să accept. Nu dramatizez.

Pot spune că sunt tristă, dar nu fac o dramă din asta. Toate jucătoarele trec prin așa ceva. La acest nivel e normal să ai accidentări", a declarat Simona Halep la TV Digi 24.

Citește și: Istoric: Simona Halep a intrat în top 10 all time » Performanță uluitoare reușită de liderul WTA: e alături de Graf, Serena și Navratilova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
267890
267890  •  23 Octombrie 2018, 19:00

Ar fi bine sa stea acasa. Nu ii e putin rusine daca se uita cumva ce tenis se joaca la Singapore.

st.il.
st.il.  •  22 Octombrie 2018, 16:43

Din puțul gândirii lui s.h. !. Citez : "toate jucătoarele trec prin așa ceva . La acest nivel e normal să ai accidentări" !. Pe bune , nu știam ?!...Înseamnă că tenisul este un sport teribil de periculos și de dăunător sănătății !. Păi dacă-i așa , lasă-te fată dragă , și...lasă-ne !...Sau mai trebuie să mai strângi ceva bănuți nemunciți ..."mândria noastră națională", care ești ???....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează