SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep a uitat rapid de înfrângerea de la Australian Open » Unde s-a fotografiat azi: "Viața e frumoasă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 17:23

Simona Halep a fost eliminată surprinzător de la Australian Open, fiind învinsă de americanca Shelby Rogers în manșa inaugurală a primului turneu de Mare Șlem al anului.

Sportiva a postat în cursul zilei de azi o fotografie pe o rețea de socializare, în care se afla într-un salon de înfrumusețare din centrul Capitalei. 

"E vremea pentru relaxare. Niciodată nu uita să zâmbești. Viața e frumoasă", a scris numărul patru din ierarhia WTA la descrierea fotografiei. 

Sportiva română s-a întors ieri în România, decarând că și-a revenit psihic după eșecul din Australia.

"Sunt tristă, dar pot spune că mi-am revenit psihic după acest eșec. Am avut și până acum grijă de mine, dar încerc să am și mai multă pe viitor. Sper să revin în câteva zile sau săptămâni", declara ieri Halep, la revenirea în țară. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
503399963179612
Still Here  •  19 Ianuarie 2017, 18:57

da chiar nimeni nu sia dat seama ce blaturi cu casele de pariuri face simona halep atunci cand ea pierde meciuri cu jucatoare slabe care au cote f mari? de milioanele pe care casele de pariuri le imparte ei si rudelor ei? cum castiga toata familia din infrangerile foarte prost reusite teatral de catre jucatoare? tot orasul vb de asta. a trantit zeci de meciuri,este experta in asta. uitativa inapoi cu atentie la meciuri si va veti da seama, este cea mai tare sportiva romana care sa imbogatit din pariuri. NORMAL CA VIATA E FRUMOASA cand iti bati joc de sport facand milioane de euro din pariuri, mafioata mica....

1701069940184156
Florin Ion  •  19 Ianuarie 2017, 07:02

Un Becali, mai tanar. Acelasi stil. Toti machidonii sufera de aceeasi boala, se cred buricul pamantului. Pacat. Fata asta a muncit ceva si da cu piciorul la tot ce a facut pana acum. Dar asta este. Are bani! E in cautarea unui Machidon.

vrabiuta12
vrabiuta12  •  19 Ianuarie 2017, 00:58

Cred ca Simona Halep e in mare suferinta, posibil depresie si acum incearca sa se trateze la salon; asa se explica declaratiile contradictorii, pierderea concentrarii pe teren, parca se rupe filmul, parca e gol in cap. E o problema mare cu creierul, poate un psiholog bun sa o ajute, poate familia, poate sa se casatoreasca si sa mearga sotul cu ea mereu sa o incurajeze (dar am inteles ca si machedonul ei are afaceri si nu ii permite timpul de atat de multe calatorii pe an). Unii se gandesc prea mult la bani si afaceri si uita alte lucruri... degeaba e el iubit cu Simona si bani au multi, daca ea o duce din rau in mai rau si nu vad cum ar putea iesi singura din starea asta, poate doar sa recurga la dependenta de shopping si de saloane de infrumusetare dar problema e mai profunda...Simonei ii trebuie un tip ca sotia lui Federer, sa fie mereu cu ea si pentru ea.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează