SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DUBAI

Simona Halep acuză presiunea din România și se plânge de fani: "În țara mea toți îmi spun că trebuie să câștig toate meciurile"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 19:39

Simona Halep va juca în această săptămână la turneul de la Dubai împotriva învingătoarei dintre Ana Ivanovici și Daria Gavrilova, însă românca se plânge de fanii români.

"În țara mea toți îmi spun că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt o fată normală și o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga un meci important, dar la fel de ușor pot pierde un meci.

Acum mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Vreau doar să joc așa cum pot mai bine. Încerc să nu mă gândesc la ce spun oamenii despre rezultatele mele sau despre jocul meu. Am învățat să joc fără presiune atunci când trebuie să-mi apăr un trofeu sau puncte", a spus Halep pe site-ul oficial al turneului din Dubai.

Comepetiția este dotată cu premii în valoare de 1.700.000 de euro și se va disputa în perioada 15-20 februarie, Meciurile vor fi în direct pe DigiSport, iar partidele Simonei Halep vor fi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
1130192343676844
Vicentiu Opris  •  16 Februarie 2016, 07:23

Nu trebuie sa câștigi toate meciurile , dar pe majoritatea , si mai ales cele cu jucătoare din afara topului 10 ar trebui sa le mănânci pe pâine . Apoi , cam cand ai de gând sa câștigi si tu un turneu mare cu adevarat ? Niciodată nu va fi caonsiderata o jucătoare mare de tenis atâta timp cât ea nu va câștiga o finala in fata Serenei sau Sarapovei . O alta problema a Simonei cred ca este si familia . Cred ca asculta prea mult de tata , mama , Papu ...... Si ultimul lucru , si cel mai important , cea mai mare vina din eșecul Simonei , ia are presa , care lauda , încurajează si promovează mediocritatea . Ok , a pierdut primul turneu mare , felicitări ca a ajuns pana acolo . L a pierdut pe al doilea , putem invoca ghinionul , dar de la al treilea , puneți fraților si tunurile pe ea !

ftwraku
ftwraku  •  16 Februarie 2016, 00:10

@neaga1900 si alti bravi cetateni/useri ai acestui forum.... Pentru mine,clar,va ramane un mister,cum in tara asta,unde oamenii primesc pensie de 3 lei dupa 25 de ani de munca,unde s-au bagat miliarde de euro in autostrazi care nu exista ,miliarde in spitale care sunt focare de infectie,intr-o tara unde tot tineretul,o parte cu studii superioare este plecat la adunat de fructe si legume,intr-o tara care are 15.000 de medici la 20 mil.loc si inca 25000 plecati afara,Simona pare marea problema a Romaniei:))))) Ba,daca ati fi fost macar cu 1% la fel de critici vizavi de aia care conduc,au condus tara,eram si noi ca germania,SUA,canada si ce tari ai mai pomenit tu acum 10 minute=))))))))))))))))))

ftwraku
ftwraku  •  16 Februarie 2016, 00:04
Postat de neaga1900 pe 15 Februarie 2016, 23:54

Daca ar avea atata bun simt precum spui tu, ar tace si ar pune mana la munca si ar munci incat sa imi dea mie, care o critica, peste nas! Dar arogantii prefera sa dea raspuns celor ce o critica, dar nu pe teren, ci din gura. La gura sunt si eu bun....

Este ciudat cum ipocritii vb.de comunism....Tu esti mai comunit decat Ceasca:)))) "Daca ar avea atata bun simt precum spui tu, ar tace si ar pune mana la munca si ar munci incat sa imi dea mie" O doare pe ea la .... fix de nulitati ca voi,specialistii de pe forumuri :)))))))))) Sunt oameni care au fost la meciuri special pentru ea ,din Canada pana in Sua,din Suedia pana in Italia,si nu cer nimic si nu stramba din nas ca voi:)))))))))) Trebuie sa va demonstreze voua,sa va inchida gura:)))))))))) Ea isi vede de viata ei,de jocul ei,se bucura de tenis si cam atat....Oricum,si daca ar fi castigat pana acum 745 de meciuri consecutive,7trofee de GS,tot cam la fel ar comenta o parte din voi:))))))))))))))))))))))))))))) Ba,mai bine ai fi frustrat ca te fura politicieni,care o fac pe mama,sora ta,copiii tai,fratii tai,dupa caz,sa lucreze pe 2 lei,sa plece in Spania ca aici mor de foame,ca ti-au facut sosele de 2 lei ,pline de gropi platite cu miliarde de euro bagate in 'austostrazi";)))))))) =))))))))))))))))))))))))) Ori de faptul ca ajungi intr-un spital si ai parte de ruleta ruseasca....Intri cu o boala si iesi cu 4 ....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează