SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

HALEP - SASNOVICH 6-4, 7-5 // VIDEO Simona Halep are probleme medicale după prima victorie de la Wimbledon: „Aștept rezultatul analizelor”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 17:34

WIMBLEDON 2019 // Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a avansat în turul secund al turneului de la Wimbledon, după o victorie cu emoții reușită în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA), scor 6-4, 7-5. 

  • Halep joacă în turul secund cu Mihaela Buzărnescu (47 WTA), cea care a trecut de Jessica Pegula (74), scor 6-4, 6-4 (Detalii AICI).
  • Partida va fi miercuri, ora urmând să fie anunțată ulterior.

Simona a acuzat dureri la glezna stângă în finalului primului set. Fostul lider mondial anunță că va efectua teste detaliate.

„Sunt foarte fericită că am putut câștiga acest meci. Primul meci la un astfel de turneu e întotdeauna dificil. Știam că joacă bine. A trebuit să lupt, să rămân concentrată până la final și să nu renunț la nicio minge.

Aș putea avea o problemă mai departe din cauza gleznei stângi. Trebuie să fac niște teste acum, să văd despre ce e vorba. Am încercat să alunec, dar nu mi-a ieșit așa cum aș fi dorit. Am simțit ceva durere în zona genunchiului și mai jos. Aștept să văd opinia medicilor”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

„Scopul meu pozitiv la acest turneu este să fiu pozitivă. Astăzi am demonstrat că pot lupta până la final și că nu cedez. Eu sunt fericită dacă voi continua așa”
Simona Halep

Vezi și: 

Halep e indestructibilă! Accidentată între seturi și condusă cu 2-5, a supraviețuit în primul tur la Wimbledon!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
observator979
observator979  •  01 Iulie 2019, 18:40

Sper sa fie OK Simona si sa se recupereze bine pentru meciul urmator. Ma bucur ca a trecut de primul tur, si cu o revenire spectaculoasa. Sabalenka (11 WTA) si Vondrousova (14 WTA) nu au reusit, iar Osaka a pierdut primul set la tiebreak cu Putintseva - ar fi o supriza uriasa sa iasa no.2 WTA din primul tur!

126791918017681
Danezul Gramada  •  01 Iulie 2019, 18:18

E clar,fitoasa intra in vacanta. Nu mai are ce puncte sa apere ca anul trecut dupa RG na mai castigat nimic. Se teme sa no bata rau Buzarnescu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează