SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP ANTRENOR // Dezvăluiri din spatele numirii lui Thierry Van Cleemput: Darren Cahill, Virginia Ruzici și Justine Henin s-au implicat în găsirea unui nou antrenor pentru Simona Halep!

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 15:36

Simona Halep, locul 1 WTA, va lucra cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, 50 de ani, cel care a fost până în urmă cu câteva zile antrenorul lui David Goffin și la Australian Open. Halep și Van Cleemput vor avea o perioadă de probă, la turneele de la Doha și Dubai.

În alegerea noului antrenor al Simonei Halep s-au implicat 3 nume importante din cariera jucătoarei noastre: Darren Cahill, fostul antrenor, Virginia Ruzici, mangerul ei, și Justine Henin, fosta mare jucătoare, câștigătoare de 7 Grand Slamuri și unul dintre modelele Simonei, potrivit Libertatea.

Darren Cahill l-a vrut inițial pe Sven Groeneveld, 53 de ani, fostul antrenor al unor nume precum Monica Seles, Arantxa Sánchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki, Tommy Haas sau Maria Sharapova.

Totuși, olandezul a refuzat, astfel încât Cahill i l-a propus Simonei Halep pe Van Cleemput.

simona halep thierry van cleemput
Simona Halep și antrenorul Thierry Van Cleemput pe 10 ianuarie // FOTO:Reuters

Și Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep, s-a implicat în alegerea noului antrenor. Ruzici a primit recomandări foarte bune din partea lui Justine Henin, câștigătoare a 7 turnee de Grand Slam, și a susținut și ea că Van Cleemput este o alegere bună.

Citește și:

Simona Halep a revenit în țară după Australian Open: „A fost cel mai greu tablou de până acum” » Ce spune despre noul antrenor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
kautz
kautz  •  23 Ianuarie 2019, 17:37

pai inca mai este nr.unu?(Simona Halep, locul 1 WTA)

klauz
klauz  •  23 Ianuarie 2019, 17:05

Atunci vezi ce prost esti ca sportiv cand trebuie sa gasesti n persoane sa se roage de un antrenor sa-ti ia milionul de dolari pe an... Halepo, flamandul asta te-a acceptat numai pentru ca la Goffin lua jumatate. Dar te va lasa imediat ce o sa incepi sa-l abuzezi verbal ca si pe Cahill, sa dai vina pe el pentru mediocritatea ta, si sa spargi rachete de teren ca astea-ti sunt manierele... I-ai spus ca esti si mincinoasa, i-ai spus ce ai facut la Beijing cu presupusa ta "hernie"?

florar
florar  •  23 Ianuarie 2019, 16:31

Jurnalisti ...de ras!!!Pai bine stimabililor,nu ne spuneati voi ca fostul antrenor australian il propusese pe Agassi?Maine pe cine o sa cada norocul?Si pentru asta mergeti la casierie....?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează