SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Prima reacție a Simonei Halep, după ce i-a concediat pe Daniel Dobre și Adrian Marcu: „Vreau să-mi asum asta”

Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 21:20 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 21:53

Simona Halep (30 de ani, locul 23 WTA), spune că nu a discutat niciodată cu Piotr Sierzputowski, antrenorul polonez despre care s-a zvonit că va începe să colaboreze cu dubla câștigătoare de Grand Slam din România. Fără antrenor, Simona susține că „nu caut unul în momentul acesta”.

Simona Halep a răspuns direct zvonurilor despre o posibilă colaborare cu Piotr Sierzputowski, antrenor polonez în vârstă de 29 de ani, care a pregătit-o în trecut pe Iga Swiatek. Halep a transmis pentru treizecizero.ro că „e fals cu antrenorul polonez, niciodată nu am vorbit cu el”.

Ar fi surpriza anului! Cine a supravegheat-o pe Simona Halep la ultimul antrenament
WTA
Ar fi surpriza anului! Cine a supravegheat-o pe Simona Halep la ultimul antrenament

Simona Halep: „Nu caut antrenor în momentul acesta”

Totodată, Simona a confirmat despărțirea de cuplul de antrenori Adrian Marcu și Daniel Dobre, la serviciile cărora a renunțat după Australian Open: „Confirm că m-am despărțit de domnul Marcu și de domnul Dobre, dar n-aș vrea să discut de ce am ales așa. Nu ne-am certat. Nimic de genul acesta. Suntem și rămânem în continuare prieteni. Așa am simțit eu că e mai bine pentru mine”.

În următoarea perioadă, Simona Halep va participa la turneele de la Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie), dar nu se grăbește să angajeze un antrenor.

Nu am antrenor și nu caut în momentul acesta. E o perioadă în care vreau să-mi asum responsabilitatea și să mă dezvolt ca persoană”, susține Halep.

Programul Simonei Halep în perioada următoare 

Dubai, Doha, Indian Wells, Miami şi Charleston, pentru prima dată. Vreau, înainte să mă las de tenis, să joc şi turneul acesta. Nu am făcut acest lucru până acum, de aceea am vrut să încerc. Zgura verde este mai rapidă decât zgura roşie şi cred că nu o să fie atât de greu să mă adaptez.

- Simona Halep 

Mai multe știri din tenis: 

Sorana Cîrstea, Irina Begu și Jaqueline Cristian și-au aflat adversarele de la Sankt Petersburg » Dueluri complicate în primul tur

Emma Răducanu dezvăluie cum se simte înaintea unui meci: „Sunt într-o bătălie și lupt pentru fiecare punct”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
276537377718256
Petru Doru  •  05 Februarie 2022, 23:20

se crede mare campioana dar este zero barat ca om si caracter..pacat ca au murit laudatorii..CT POPESCU

112651963934596
Neagu Mihai  •  05 Februarie 2022, 23:02

Tovarase Doxin -da ii cunosc personal pe toti,cu exceptia ciobanului pe care l am vazut doar la tv.Stiu despre ce vorbesc...

doxin
doxin  •  05 Februarie 2022, 22:41
Postat de Neagu Mihai pe 05 Februarie 2022, 22:32

La lacomia ei ,ce va mirati ?ea e o persoana fara pic de educatie sau empatie,ca si ceilalti machedoni,Hagi,Becali etc...pentru astia doar banii conteaza .L ati auzit azi pe Hagi? ca a fost o adevarata conspiratie sa castige Chindia !!!!! tocmai Chindia,care a pierdut 8 puncte din cauza arbitrilor ...!

Ii cunosti personal ca sa spui ca nu au educatie,empatie si sunt lacomi??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează