SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Presiuni neașteptate în cazul de dopaj al lui Halep » Consiliul WTA, „scos la tablă”: „Aveți de gând să faceți ceva?!”

Omul de televiziune Jaiden Micheal (37 de ani) cere explicații în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep (31 de ani, 58 WTA). +12   FOTO
Omul de televiziune Jaiden Micheal (37 de ani) cere explicații în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep (31 de ani, 58 WTA).

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 17:29 / Actualizat joi, 10 august 2023 18:15

Omul de televiziune Jaiden Micheal (37 de ani) cere explicații în cazul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep (31 de ani, 58 WTA).

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial 29 august 2022, în primul tur de la US Open. Depistată pozitiv cu substanța interzisă Roxadustat, dubla campioană de Grand Slam ispășește o suspendare temporară.

Halep și-a prezentat apărarea în fața tribunalului independente Sports Resolutions la finalul lunii iunie. Verdictul încă nu a venit, fapt care agită lucrurile în lumea tenisului. 

Suspendarea primită de Simona Halep naște noi întrebări

Jaiden Micheal, devenit cunoscut în Marea Britanie odată cu apariția în serialul „Neveste disperate” și un fan împătimit al tenisului, a cerut public explicații. 

„Aveți de gând să faceți ceva pentru a vă ajuta colega? Consiliul WTA... Victoria Azarenka, Jessica Pegula, Donna Vekic? Nu v-am văzut pe niciuna făcând sau spunând vreun cuvânt despre haosul din cazul Simonei Halep”, a scris Jaiden Micheal pe contul personal de Twitter.

În septembrie 2022, WTA anunța componența noului consiliu al jucătoarelor. Pe listă se numărau Victoria Azarenka, Sloane Stephens, Madison Keys, Jessica Pegula, Donna Vekic, Magda Linette, Gabriela Dabrowski și Aleksandra Krunic.

FOTO. Situația Simonei Halep, sursa celor mai tari memeuri de pe internet » Fanii tenisului fac haz de necaz

+8 FOTO

Simona Halep iese din top 500 WTA

Simona Halep nu s-a aflat pe lista de start a Rogers Cup. Anul trecut, Simona cucerise Openul Canadei și are de apărat nu mai puțin de 900 de puncte.

Cea mai titrată jucătoare din istoria României va rămâne cu doar 70 de puncte după competiția din Canada, organizată anul acesta la Montreal, și va ieși din top 500 mondial. Simona o să dispară complet din ierarhie după US Open 2023.

Presiuni neașteptate în cazul de dopaj al lui Halep » Consiliul WTA, „scos la tablă”: „Aveți de gând să faceți ceva?!”
Jaiden Micheal, alături de Andrey Rublev / FOTO: Instagram

Cazul Simonei Halep pe scurt:

VIDEO. Ion Țiriac, despre cazul Simona Halep: „Mi se pare obscenă perioadă de când a fost depistată pozitiv”

Citește și alte știri din tenis: 

Matteo Berrettini se alătură sportivilor proeminenți care au vorbit despre obstacolele psihologice: „Parcă sapi într-un abis"

Cum a răsfățat-o Grigor Dimitrov pe Mădălina Ghenea de ziua ei » Bulgarul, atenționat: „Stai departe de acest stil de viaţă!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
1ianuarie
1ianuarie  •  10 August 2023, 19:16

Ar trebui să fim fericiți că nu avem nici o jucătoare care să pună probleme celor din top 10, noi românii suntem promotorii păcii, nu batem pe nimeni. Un lucru bun e că au dispărut haterii care postau la orice știre despre Halep. Or fi murit?

Aliluia
Aliluia  •  10 August 2023, 18:27

Brava bre, pana si strainii care n au nici o treaba cu Halep au inceput sa sara in sus. Numa’ noi astia pe care ne reprezinta ii dam in cap. La ce suntem noi buni in afara de a ne distruge valorile? La nimic. Ura si la gara!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează