SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Simona Halep are locul 3 WTA asigurat » Kerber și Pliskova, OUT în turul secund de la Madrid

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2019 19:55

Zi perfectă pentru Simona Halep. Angelique Kerber (31 de ani, 4 WTA) s-a retras de la turneul de la Madrid, iar Karolina Pliskova (27 de ani, 5 WTA) a fost eliminată în turul secund de Kateryna Kozlova (85 WTA), scor 5-7, 6-2, 4-6.

  • Kerber și Pliskova erau două dintre jucătoarele cu care Halep se lupta pentru locul 2 WTA. În acest moment, Simona poate termina săptămâna doar sub Naomi Osaka și Petra Kvitova.
  • Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în turul III al turneului de la Madrid, după ce a trecut de Johanna Konta, locul 46 WTA, scor 7-5, 6-1.
  • Simona Halep va juca miercuri în turul următor cu slovaca Viktoria Kuzmova, locul 45 WTA, care vine după victorie la Carla Suarez Navarro, scor 6-4, 7-6.

Din primele informații, sportiva s-a retras din cauza unei accidentări la gleznă, care i-au dat bătăi de cap și la antrenamentul de azi.

„Nu vreau să îmi pun în pericol restul sezonului de zgură! Voi pleca acasă în Germania să văd cât e de grav! Mai am o săptămână până la Roma, sper să îmi revin până atunci”, a spus Kerber, într-o conferință de presă.

Având în vedere că sportiva din Germania se află pe cealaltă parte a tabloului, existau șanse mari să asistăm la un duel Kerber-Halep în finala de la Madrid.

Pliskova învinsă în 3 seturi

Karolina Pliskova (5 WTA) a fost eliminată în turul secund de Kateryna Kozlova (85 WTA), scor 5-7, 6-2, 4-6.

Pliskova, favorita numărul 5 a turneului, s-ar fi putut întâlni cu Halep în semifinalele competiției. Cehoaica va fi sub Simona Halep în clasament la finalul săptămânii.

Kozlova va juca în optimile de finală împotriva elvețiencei Belinda Bencic (18 WTA).

Citește și:

 SIMONA HALEP - JOHANNA KONTA 7-5, 6-1 // Ilie Năstase, binedispus după victoria lui Halep: „Îmi pare bine că a făcut-o să plângă pe Konta” :)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
magura
magura  •  08 Mai 2019, 23:57
Postat de merace pe 08 Mai 2019, 00:53

Simona a fost deja No.1 Mondial. Acum poate doar sa revina pe locul 1 mondial. Singurul care nu a ajuns inca pe locul 1 mondial esti tu. Mai incearca! :D

Pe Simona nu o intereseaza sa fie Nr.1 in timpul anului ci LA SFARSITUL ANULUI!!

merace
merace  •  08 Mai 2019, 00:55
Postat de Danny Pedr pe 07 Mai 2019, 23:09

Doar cu asta sunteti ocupați pe ce loc e SIMONA Rusine !!!!

dar tu cu ce esti ocupat si nu spui? Te rusinezi sa zici?! :D

merace
merace  •  08 Mai 2019, 00:53
Postat de rocky2 pe 07 Mai 2019, 22:49

mereu e zi perfecta pentru halep cand adversarele se retrag sau sunt invinse de catre alta jucatoare! Daca-ti tine norocul la nesfarsit, poti ajunge si nr 1 mondial!

Simona a fost deja No.1 Mondial. Acum poate doar sa revina pe locul 1 mondial. Singurul care nu a ajuns inca pe locul 1 mondial esti tu. Mai incearca! :D

Vezi toate comentariile (7)
Comentează