SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Simona Halep are probleme mai serioase decât par?! 5 momente îngrijorătoare: de la "am înțepenit sub duș" la retragerea de la WTA Beijing

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 16:46

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) s-a retras în primul tur al turneului WTA de la Beijing din cauza problemelor la spate. Românca cedase primul set în fața tunisiencei Ons Jabeur (113 WTA), scor 1-6.

Nu e prima dată când Halep are probleme în acea zonă a corpului.

La ediția din 2016 a Open-ului american, românca a folosit un brâu pentru a-și proteja spatele, în zona lombară.

A mai avut astfel de probleme și la Stuttgart, un turneu în care nu-i place în mod deosebit să joace. Simona spunea că în arena principală de acolo e mereu curent, ceea ce i-a afectat mușchii spatelui și doar o singură dată în participările de-a lungul anilor.

halep

"Mă blocam, nici nu mai puteam să merg"

În 2013, anul exploziei în circuitul WTA pentru Halep, ea a avut două turnee în care a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme la spate, la Doha, în turul secund, contra Anei Ivanovici, și în calificările de la Dubai, unde nu a mai luat parte la runda a doua, în fața Danielei Hantuchova. Ulterior, lucrurile s-au rezolvat, iar Simona explica într-un interviu pentru Gazetă ce s-a întâmplat.

"Mi se bloca spatele, în zona lombară. Nici nu puteam să mai merg. Dar era ciudat, cînd îmi trecea, apoi, brusc, mă lovea din nou. La Marrakesh, după ce jucasem cu Schiavone, am înţepenit sub duş, am rămas acolo, credeam că nici nu mai pot să mă îmbrac. Nu înţelegeam ce se întîmplă", a povestit ea la momentul respectiv.

"Am început să fac exerciţii specifice pentru spate, în fiecare zi. M-au ajutat şi de atunci n-am mai avut nimic. Cel mai rău era că nu ştiam ce am şi cînd mă apucă din nou", a adăugat ea. 

Vezi și: Prețul umilinței » Suma COLOSALĂ pentru care Simona Halep s-a făcut de râs în China

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  30 Septembrie 2018, 19:26

Poate ca are "ciocuri"-excrescente osoase-pe coloana vertebrala,iar daca unul din acele ciocuri ii atinge vreun nerv...intepeneste!Li se intampla si oamenilor tineri si puternici, sa intepeneasca asa din senin!Daca la radiografii se descopera acele "ciocuri",trebuie sa se opereze,altfel risca sa isi sectioneze nervul si sa paralizeze!

2264101893823582
Kiss Péter  •  30 Septembrie 2018, 18:56

Daca problemele de sanatate sint scuze reale,atunci Halep merita soarta,fiindca risca pentru bani si locul 1 mondial enorm de mult.Un om serios,se retrage pana la refacerea complecta si nu risca sanatatea.Ce sa faci,daca vrea bani si doreste sa se mentine pe primul loc pana la pensionare....cine nu se satura,va ramane pana la urma flamand !!

sala_dalles
sala_dalles  •  30 Septembrie 2018, 17:47

Era sa uit ! Parerea mea e ca s-a fortat prea mult fizic sa ramina pe locul 1 si chiar si cu roland garros-ul ! E obosita mai ales fizic si asta este cel mai grav .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează