SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Simona Halep are probleme serioase: „Trebuie să merg acasă și să fac un RMN! Accidentarea mi s-a agravat” » E în pericol finalul sezonului?

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 13:09

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) a fost eliminată în turul II al turneului de la Beijing, după ce a pierdut contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova (24 de ani, 39 WTA), scor 2-6, 3-6.

Simona Halep are probleme medicale serioase. Accidentarea la spate suferită la Wuhan s-a agravat. În plus, românca a cerut astăzi intervenția medicului pentru dureri la coapsă. 

„A fost o zi grea. Nu m-am recuperat bine după meciul din primul tur, așa că a fost dificil. Aliaksandra a jucat la rândul ei foarte bine și m-a împins la limită.

Accidentarea de la Wuhan s-a agravat. Trebuie să merg acasă și să fac un RMN. Am nevoie de o pauză și să urmez un tratament”, a declarat Halep conform WTAtennis. 

Cum arată programul lui Halep în continuare

Simona Halep mai are două turnee programate pentru finalul anului. Campioana de la Wimbledon a anunțat inițial că va participa la Kremlin Cup, în perioada 14-20 octombrie, însă ar putea renunța din cauza problemelor medicale. 

Ultima competiție din 2019 va fi Turneul Campioanelor de la Shenzhen, între 27 octombrie și 3 noiembrie. Simona și-a asigurat astăzi calificarea matematică. 

Vezi și:

Simona Halep, calificată pentru a 6-a oară la Turneul Campioanelor! Bianca Andreescu va participa în premieră » Cum arată lista

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
argus
argus  •  02 Octombrie 2019, 04:40

Simona, nu te-ai convins ca te tratezi "dupa ureche"? Ca pleci la Beijing spuand ca nu mai ai dureri, ca esti bine si "confirmi" asta abandonand? Tot o dai cu "trebuie sa fac un RMN"! Si? La cate RMN-uri ai facut, ai urmat tratamentul prescris? Daca "da", schimba medical! Una peste alta, situaţia in care te afli este excelent descrisa de Cristian Geambasu din blogul caruia citez: „E fată in faţa cu o tănără de 28 de ani care vrea să profite de banii căstigaţi si să îsi trăiască viata. Si care nu mai are nimic de pierdut. Greu meci!"! O excelenta descriere a situatie in care te afli ("oglindeste-te" si ai sa-i dai dreptate!). N-mi place sa cred ca ai riscat pentru cei 450 mii de dolari...inca ceva! Tu te concentrezi cand joci, esti cu mintea "acolo" sau iti fug ochii la "angajati" din loja (ca doar tu "esti stapana lor, îi platesti asa ca trebuie sa "joace" (pardon "sa te aplaude") cum si cand vrei tu! Mai rau! Cand saracii de ei te aplauda, evident cu scopul de a te incuraja, hop "pe ei": "nu mai aplaudati cand gresesc...". Chiar asa? te crezi a fi in drept sa le pretinzi cand sa te aplaude? Il astepti pe Daren Cahill? Pai ce crezi? T e mai poti juca "de-a stapana si angajatul"? Sau, iti permiti asta doar cu conantionalii?

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  30 Septembrie 2019, 20:08

O dor toate, săraca! A îmbătrânit! Dă-i cu fastum gel, babo! La pensie cu tine!

ray51
ray51  •  30 Septembrie 2019, 17:29

Mai fato, tu nu citesti comentariile ca n-ai timp; frate-tau are alte preocupari; prietenul milionar nu-si permite sa stea pe net, e prea mare fata de cei ca noi. Da' taica-tau chiar nu arunca o privire pe cele scrise despre tine??? Ar fi un om informat. De cand ti-am spus sa-ti iei o pauza de 1 an, sa te tratezi, sa te mariti si chiar ai avea timp de un bebe. Ce-i rau in asta???

Vezi toate comentariile (12)
Comentează