SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - ARYNA SABALENKA // Liderul mondial, despre cheia victoriei cu Sabalenka: "Am încercat să fac asta" » Declarații încrezătoare înaintea finalei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2018 01:37

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) s-a calificat în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati datorită victoriei în două seturi reușite în semifinala cu Aryna Sabalenka (20 de ani, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, după o bătălie extrem de echilibrată, care a durat o oră și 17 minute.

  • Duminică seara, de la ora 21:00, Simona se va duela în finală cu Kiki Bertens (17 WTA), cea care a învins-o în cealaltă semifinală pe Petra Kvitova (6 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-2. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

La interviul acordat la finalul meciului, Simona Halep a vorbit despre tactica pe care a implementat- o în meciul de azi, fiind extrem de încrezătoare înaintea finalei de duminică seara cu Kiki Bertens. 

"Mă bucur că am jucat bine azi. A fost un meci dificil. Am avut noroc la smash-ul acela ratat de ea în ultimul game. Mă bucur că voi juca a doua finală în două săptămâni.

Am întâlnit o adversară foarte bună, care servește puternic. După fiecare prim serviciu mă uitam la tabelă și vedeam cât de rapid servește. A fost foarte greu de returnat. Cred că m-am mișcat bine și am încercat să o joc mai mult pe rever.

Am câștigat meciul pentru că am luptat până la final, asta cred. Dacă voi lupta cum am făcut la fiecare meci în acest turneu, sunt sigură că am o șansă bună să câștig finala. Adversara mea din finală joacă bine,  va fi o provocare mare. Vreau să dau totul și să câștig în fața acestui public minunat", a declarat Halep, imediat după victoria cu Aryna Sabalenka.

Vezi și: FOTO + VIDEO Simona Halep câștigă o bătălie EROICĂ în fața Arynei Sabalenka și se califică în finală la Cincinnati!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
argus
argus  •  19 August 2018, 20:53

Laudabil! A inceput sa invete din greselile facute la wimbledon in meciul cu Su-Wei Hsieh! Abordarea jocului dintre SIMONA HALEP si ARYNA SABALENKA, meci in oglinda (exceptand scorul) cu meciul dintre Simona Halep si Su-Wei Hsieh de la Wimbledon (2018). Simona a returnat "invitand-o" pe Sabalenka sa forteze, ca sa inchida punctul! Va aduceti aminte, aidoma, la Wimbledon, Simona "tragea din toate puterile" si...rata, iar Su-Wei Hsieh facea punctul! Bravo Simona! Ai inceput sa inveti din greseli, sa servesti la un nivel competitiv (dar, este, cum s-ar zice "loc de mai bine, asa-i?) mai dai si-o "scurta" (ai realizat, infine, cum te scoate din incurcatura procedeul...!), mai ataci la fileu, ce mai, incepi sa ai un joc complet! Succes (si) in finala cu Bertens!

1065808933555529
Andrei Preda  •  19 August 2018, 12:15

De fapt nu s a chinuit s o bata ci s a distrat tot meciul cum se distreazza mereu pt ca e singura care nu oboseste ea si buzarneasca ...si astea s au cam prins ca dau la un perete care se supara cand are chef si daca trebuie pt a incasa obligatoriu malaiul ! Iar comentariile de dupa meciuri le a bagatelizat si ironizat pt ca vorbeste aceeasi placa ca un robot care nu oboseste cum e normal --asa cum joaca -- neincercand sa gandeasca sa spuna ceva acolo cum trebuie din respect ...senchiu gais for ior suport bla bla bla ceau ceau ! Altfel serena mai lipseste din peisagiu .

catalin.palcu
catalin.palcu  •  19 August 2018, 12:10
Postat de gigi_becali_8 pe 19 August 2018, 11:16

Simona a pierdut multi fani cand s-a apucat de politica... Pacat.

2 observatii : 1. Simona are tot dreptul sa faca politica daca vrea, ca orice alt cetatean de altfel 2. Simona nici nu a facut politica, doar a admonestat unu-doi badarani care au facut un circ de prost gust la finala unui turneu de tenis

Vezi toate comentariile (16)
Comentează