SPORTURI  »  TENIS  »  TIE BREAK TENS

Simona Halep, învinsă de Aryna Sabalenka: „E greu să joci împotriva ei fără încălzire”

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images
Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 10:43 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 10:49

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) a fost învinsă de bielorusa Aryna Sabalenka (23 de ani, 3 WTA) în cadrul turneului demonstrativ „Tie Break Tens”. Meciul a avut loc în această dimineață, pe terenul central al complexului de la Indian Wells, și a fost câștigat de Sabalenka cu 10-7.

Simona Halep este considerată în continuare un star în circuitul feminin. A fost invitată să participe la un turneu demonstrativ cu un format revoluționar, alături de alte nume mari ale circuitului feminin, precum Naomi Osaka, Maria Sakkari, Paula Badosa sau Amanda Anisimova. 

Jucătoarea noastră a disputat un singur meci, fiind învinsă în „sferturi” de Aryna Sabalenka, scor 7-10 (n.r - super-tie-break)

Simona Halep, învinsă de Aryna Sabalenka: „E greu să joci împotriva ei fără încălzire”

Este foarte greu să joci împotriva Arynei fără încălzire. E bine că am luat şapte puncte, a fost distractiv să joc în faţa spectatorilor. Este întotdeauna o plăcere să joc aici, la Indian Wells, aşa că vă mulţumesc tuturor! 

Este foarte special şi emoţionant, pentru că la începtul carierei mele am câştigat turneul şi a fost imens pentru mine la acea vreme. Întotdeauna e o plăcere, sper să am alte amintiri plăcute de aici”, a spus Simona Halep la finalul meciului, conform as.ro

„Tie Break Tens”, competiție cu format inedit

„Tie Break Tens” este un turneu demonstrativ anual, introdus în anul 2015, care își schimbă mereu locația. Regulamentul este unul special. Se joacă un singur super-tie-break. Câștigă jucătoarea care ajunge prima la 10 puncte și are un avans de cel puțin două puncte față de adversă.

Simona Halep se pregătește de startul Indian Wells

Simona Halep este cap de serie la turneul de la Indian Wells și va juca direct în turul doi. Acolo, Halep o va întâlni pe învingătoarea meciului Ekaterina Alexandrova - Elvina Kalieva. Simona și Sorana Cîrstea sunt pe aceeași parte de tablou și s-ar putea duela în turul optimile competiției. Tot pe aceeași parte de tablou se află și Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA).

Donează pentru copiii ucraineni - alege aici suma cu care poți ajuta:
Până acum s-au strâns 6.000 lei.

VIDEO Ion Țiriac: "N-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de Simona Halep!"

Citește și alte știri din tenis:

Favorita principală s-a retras de la Indian Wells: „Sunt dezamăgită”

Altă controversă?! Ce se întâmplă cu Novak Djokovic, cu o zi înainte de startul Indian Wells

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
argus
argus  •  09 Martie 2022, 16:26

Scuzele Simonei: " a fost migia grea...a fost frig...nu am simtit bine mingia..." si mai nou, a pierdut fiindca "E greu să joci împotriva ei fără încălzire"! "Altfel spus "Sabalenka a avut permisiunea sa se incalzeasca, iar eu nu"! Nu Simona! Pierzi pentru ca nu asculti de nimeni, egoul tau este pricina! Specialisti precum Tiriac, Navratilova, Wilander sunt de parere ca ai un joc previzibil (aparare si cam atat) ca esti "corijenta" la serviciu, veniri la fileu si nu numai, nu tii cont de ele! Plina de tine, declrai: "E o perioadă în care vreau să-mi iau responsabilitatea, să mă întăresc ca persoană și vreau și să experimentez. Să văd cât sunt capabilă să fac singură. Am multe sfaturi care mi-au rămas de la toți antrenorii cu care am lucrat, mai ales din cei șase ani cu Darren. Am multe idei și parcă acum vin toate, mai ales când ești relaxat și nu simți presiunea echipei" (https://click.ro/sport/alte-sporturi/simona-halep-rupe-tacerea-despre-antrenorii-410434.html) Va sa zica "presiunea echipei", bat-o vina! Bine spunea dl Tiriac: "Îi trebuie un antrenor pe care să îl respecte mai mult decât se respectă pe ea, când se uită în oglindă.” (https://www.sport.ro/tenis/ion-tiriac-despre-simona-halep-znu-zic-ca-ii-trebuie-antrenor-pana-acum-nu-am-vazut-antrenor-sa-nu-fie.html) Cu alte cuvinte Simona, esti varianta lui Adonis din tenis, fiind indragostita de propriul chip".

1578362032478810
Tihamér Takó  •  09 Martie 2022, 14:59

Halep poate fi considerata un star al circuitului feminin,dar nu mai este.Locul si jocul ei este de 25-50 WTA,dar va cadea si sub avest loc .

dakesis
dakesis  •  09 Martie 2022, 11:22

sbalenka balenka- sa fie si ea exclusa, ca e cu putincosu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează