SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY. Televiziunea a ratat asta » Dialogul dintre Darren Cahill și liderul WTA, netransmis în direct la TV: "Ce se întâmplă?"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 20:45

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a trecut de australianca Ashleigh Barty, 22 de ani, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1, și s-a calificat în finala Rogers Cup. 

  • Simona Halep va juca mâine, la o oră ce urmează a fi anunțată ulterior, în finala Rogers Cup. Adversara se alege din înfruntarea Elina Svitolina (5 WTA) - Sloane Stephens (3 WTA), din noaptea aceasta.

Liderul WTA a început extraordinar semifinala contra lui Barty. S-a distanțat rapid la 4-1, apoi au urmat două game-uri cedate, influențate de erorile neforțate. Darren Cahill a coborât din tribunele arenei centrale de la Montreal pentru a o sfătui. A urmat un dialog netransmis în direct. 

Daren Cahill: Ce se întâmplă?
Simona Halep: Joc prea sus, am ratat cinci mingi game-ul trecut!
Daren Cahill: E ok, joci foarte bine. Ai început foarte bine meciul. Trebuie să joci normal ca să îți reintri în ritm.
Simona Halep: Dar...
Daren Cahill: Nu te bloca doar pe un lucru. Concentrează-te și calmează-te, totul e bine. Fii pozitivă! Mișcă-te, ea e cea care trebuie să lovească mai riscant.

Vezi și: VIDEO Și-a pus semnătura pe semifinală! Lovitură MAGISTRALĂ reușită de liderul WTA în primul set

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  12 August 2018, 10:34

Daren o cunoaste fff bine pe Simona. Bravo lui. N-o lasa deloc pe albia ei. O scoate de-acolo mai mereu. Ii corecteaza la timp meandrele caracterologice. E un mare castig acest Cahill.

100002473541087
Danut Ognean  •  11 August 2018, 22:58

felicitari simona!succes in finala!gura mica contestatarilor

maxp
maxp  •  11 August 2018, 22:44

Un dialog ce va ramane inscriptionat in cartile de istorie...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează