SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DUBAI

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Prima reacție a elvețiencei după ce a eliminat-o pe Halep la Dubai » De ce a rămas surprinsă Bencic

Belinda Bencic // Foto: Guliver/GettyImages
Belinda Bencic // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 19:57

Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA) a oferit prima reacție după ce a eliminat-o pe Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) din sferturile de finală ale turneului de la Dubai, scor 4-6, 6-4, 6-2.

"Am avut un meci dificil ieri și am avut un meci dificil și azi. Nu aș putea fi mai fericită! Sunt foarte bucuroasă pentru modul în care am luptat. Vă mulțumesc mult celor care m-ați susținut. Au fost mulți fani ai Simonei în tribune, dar am simțit suportul vostru și vă mulțumesc", a declarat Bencic.

Jucătoarea din Elveția recunoaște că a fost agitată în timpul meciului: „Poate pe afară par calmă, dar înăuntru sunt un dezastru, nu mai știu ce să gândesc. Sunt o jucătoare emotivă, câteodată mă enervez, dar încerc să lupt. Toate astea fac parte din jocul meu. Așa sunt eu. În ultimii ani am învățat multe, cred că m-am dezvoltat că jucătoare și ca persoană”.

Belinda Bencic va da în semifinale peste câștigătoarea meciului dintre Elina Svitolina și Carla Suarez Navarro: „Mă bucur că acum pot să merg în camera de hotel, să mă întind în pat și să mă uit la meci. O să fie foarte relaxant. O să vedem cine va câștigat și mă voi gândi apoi la meciul din semifinale”.

Citește și:

SIMONA HALEP - BELINDA BENCIC // Câți bani a câștigat Simona Halep după eliminarea de la Dubai

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
ienasoiu
ienasoiu  •  22 Februarie 2019, 20:04

Textul de mai sus ar fi meritat să-l trimit și la alții, dar cu titlul acela fără noimă... Așa că... pauză

bazinga
bazinga  •  22 Februarie 2019, 08:15

Cat o mai tin picioarele,mai merge cu pacaleala!Cand vor aparea probleme,la registrul tehnico tactic limitat al divei noastre,se va opri mascarada!Va disparea in 6 luni cand isi vor da seama adversarele ca nu mai poate,va fi plimbata dintr-un capat in altul al terenului si...the show is over!

bodrin
bodrin  •  21 Februarie 2019, 21:41

Aprilie, ce a surprins-0 pe Bencic? Munciți mai sunt banii pe care-i scoate Halep din tenis. Alergătură, nu glumă, normal că apar probleme fizice, omul nu-i mașină de bătut mingea la nesfârșit. Mai puțină alergătură și mai mult tenis ar fi mai sănătos. Însănătoșire grabnică și sănătate!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează