SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA // VIDEO Halep, killer instinct! Forehand fulgerător + Reacția de bucurie din tabăra României

Simona Halep - Caroline Garcia // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep - Caroline Garcia // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 16:16

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Caroline Garcia, scor 6-7, 6-3, 6-4, într-o confruntare din meciul 3 al duelului Franța - România din Fed Cup. 

Ultimele trei game-uri ale setului secund au declanșat killer instinct-ul din ADN-ul de mare campioană al Simonei Halep! De la 3-3, jocul româncei căpătat cu totul și cu totul alte dimensiuni, care au ajutat-o pe jucătoarea noastră să restabilească egalitatea la seturi. Mult mai agresivă cu backhand-ul, Simona a inventat unghiuri incredibile și a plimbat-o în multe rânduri pe tot terenul pe adversara sa. 

Simona și-a trecut în cont setul la cea de-a treia minge avută, pe care a gestionat-o în stil de mare campioană. Halep și-a construit cu meticulozitate un punct și a încheiat cu un forehand crud în lung de linie, pe care Garcia nu a putut decât să-l privească. 

Simona a celebrat alături de propria echipă câștigarea setului, toți membrii staff-ului izbucnind în urale odată cu terminarea punctului. 

Urmărește aici meciul Simona Halep - Caroline Garcia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  22 Aprilie 2019, 10:24

Simona a intalnit o Garcia care a jucat cel mai bun tenis al ei si totusi a castigat. Ca s-o bata cineva pe zgura pe Simona la ora actuala trebuie sa fie ....Serena in perioada de varf! Simona porneste cu sanse mari in tuneul de la Roland Garros. Ea stie ce are de facut, nu prea mai are nevoie de cine stie ce sfaturi si are o incredere de sine la cote inalte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează