SPORTURI  »  TENIS  »  COLABORARE

Darren Cahill, în echipa Emmei Răducanu? Cum vede Simona Halep posibila colaborare

Simona Halep, alături de Darren Cahill
Simona Halep, alături de Darren Cahill

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 15:28 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 15:39

Simona Halep (30 de ani, locul 15 WTA) a comentat posibilitatea ca Darren Cahill (55) să devină antrenorul Emmei Răducanu (18 ani, 22 WTA).

Miercuri, 22 septembrie, Simona Halep a anunțat despărțirea de antrenorul australian Darren Cahill. În zilele scurse de atunci, s-a speculat că Darren Cahill ar putea să înceapă o colaborare cu Emma Răducanu, noua senzație a tenisului feminin. 

Tot zilele trecute, Emma Răducanu a anunțat ruperea colaborării cu antrenorul Andrew Richardson, cel care i-a fost alături la triumful de la US Open 2021.

Simona Halep a anunțat numele antrenorilor cu care va colabora după despărțirea de Darren Cahill: „Avem o echipă completă”
ANTRENOR
Simona Halep a anunțat numele antrenorilor cu care va colabora după despărțirea de Darren Cahill: „Avem o echipă completă”

Simona Halep, despre posibila colaborare dintre Darren Cahill și Emma Răducanu 

Întrebată despre posibilitatea unei colaborări între Cahill și Emma Răducanu, Simona Halep a spus, conform AS.ro:

„Mi-ar părea bine pentru Darren. E o fată extraordinară cu nişte calităţi foarte, foarte mari şi cu un potenţial mare de a câştiga Grand Slam-uri. M-aş bucura pentru el. El se va odihni o perioadă şi, după, cred eu personal, deși nu am vorbit despre asta, va fi cu altcineva.

Abia aştept să îl văd din nou în circuit, nu vom fi niciodată adversari. Cu siguranţă vom avea întâlniri, eu cu Emma. Are multă încredere. Ce a făcut e extraordinar. Mai poate face lucruri importante”.

Îl alege pe Wim Fissette?

Un nume vehiculat în presa britanică drept posibil înlocuitor al lui Andrew Richardson este cel al lui Wim Fissette. Belgianul colaborează acum cu Naomi Osaka, dar nipona tocmai a anunțat că va lua o pauză de la tenis. 

Fissette le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Kim Clijsters, Sabine Lisicki, Simona Halep, Victoria Azarenka, Petra Kvitova, Johanna Konta și Angelique Kerber.

Am nevoie de cineva care are mai multă experiență în circuit, care a mai lucrat cu jucătoare aflate în situația mea. Va fi mult de muncă. Am realizat că în această etapă a carierei mele, în care voi întâlni tot mai des jucătoare de top, am nevoie de altcineva, de o persoană care a mai trecut prin așa ceva.

E greu să porți o astfel de conversație cu cineva, în care să transmiți un astfel de mesaj, dar de acest lucru am avut nevoie.

- Emma Răducanu

Citește mai multe știri din tenis: 

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei » Cu ce și-a impresionat partenera

Clasament WTA: Simona Halep a coborât din nou. Cine e a doua cel mai bine clasată româncă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează