SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - CORI GAUFF 6-3, 6-3 // Halep vrea să se răzbune pe următoarea adversară: „Am o șansă bună pentru semifinale și voi lupta pentru asta!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 17:54

Simona Halep (7 WTA, 27 de ani) a trecut de americanca Cori Gauff (313 WTA, 15 ani), scor 6-3, 6-3, și s-a calificat în sferturile de finală de la Wimbledon 2019. Românca simte că poate da lovitura pe iarbă.

  • Simona Halep va juca în sferturi cu chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), care a învins-o pe ucraineanca de Dayana Yastremska (19 ani, 35 WTA), scor 6-4, 1-6, 6-2
  • Meciul dintre Halep și Zhang se va disputa marți, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

„Sunt foarte fericită că am ajuns din nou în sferturile de finală. E un turneu deosebit, special pentru mine. M-am simțit bine. Fanii au apreciat meciul, am simțit asta. A fost o atmosferă superbă.

Anul trecut a fost unul foarte bun pentru mine, cu victorie la Roland Garros. Am încercat și pe iarbă, dar a fost prea mult. Anul ăsta e altceva”, a declarat Halep după meci la Eurosport.

Halep vrea revanșa cu Zhang

Adversara din sferturile de finală, chinezoaica Shuai Zhang are un palmares favorabil cu Simona. Românca e pregătită însă să schimbe acest aspect: „Sper să îmi iau revanșa în fața chinezoaicei. Am o șansă bună să ajung în semifinale, dar trebuie să lupt serios pentru asta”.

HALEP, PALMARES NEGATIV CONTRA LUI SHUAI ZHANG

Shuai Zhang a câștigat ultimul meci direct cu Halep, 6-0, 6-3 în optimi la Beijing, în 2016, în timp ce chinezoaica a mai produs o surpriză uriașă tot în 2016, când a eliminat-o pe Halep în turul I de la Australian Open.

Prima confruntare a fost câștigată de Simona Halep, la Indian Wells, în 2012, când jucătoarea noastră s-a impus cu 6-1, 6-1.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - CORI GAUFF 6-3, 6-3 // FOTO + VIDEO » Simona Halep SUPREMĂ! Victorie fără întrebări contra revelației Cori Gauff și e pentru a patra oară în sferturile Wimbledon!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 Iulie 2019, 18:26

Imi place oricum perseverenta cu care specialistii o vad favorita intr-un turneu. Din 2016, de la USO, Pliskova e intotdeauna intre primele 3 favorite (poate mai putin la RG), desi n-a reusit niciodata vreun rezultat care s-o recomande pentru asta. Dar, ma rog, cine stie?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 Iulie 2019, 18:23

Pliskova e si ea out. Muchova a avut de 2 ori mai multi asi (14-7), daca e posibil asa ceva cu Pliskova.

florinso
florinso  •  08 Iulie 2019, 18:18

Va fi meci greu cu chinezoaica, joaca ff precis si nu greseste. Hai Simo, COCO *** Baaftaaaa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează