SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

VIDEO CTP, despre prestația Simonei Halep și scandalul izbucnit aseară: „«Tractorista» Wozniacki”

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 08:53 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 14:44

Cristian Tudor Popescu a reacționat în această dimineață după revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis. Românca a pierdut în turul 1 la Miami, în primul meci după 17 luni, scor 6-1, 4-6, 3-6 cu Paula Badosa (26 de ani, locul 73 WTA).

Într-un mesaj postat pe contul de Facebook, gazetarul a comentat jocul prestat de Simona Halep. A lăudat modul în care sportiva din Constanța a jucat în primul set și a căutat explicații pentru căderea din seturile doi și trei.

CTP a comentat și atacul lansat de daneza Caroline Wozniacki, care a declarat, cu trimitere la Halep, că „Acești oameni n-ar trebui să primească wild-card-uri”

Cât de mult a lipsit Halep tenisului
MIAMI
Cât de mult a lipsit Halep tenisului

Ce a scris Cristian Tudor Popescu după meciul Simona Halep - Paula Badosa, de la Miami

„Simona – bucuria și măgăria

Spuneam că graficul la reintrarea în «atmosferă» a Simonei Halep va începe, cel mai probabil, cu un meci bun, în care va fi dusă de setea de a juca tenis după atâta vreme. Așa s-a și întâmplat, dar nu un meci întreg, ci un set.

Primul set în fața Paulei Badosa a fost remarcabil nu numai prin scor, 6-1 pentru Simona, dar și prin atitudinea ei pe teren. A jucat «în dușmănie», dar cu bucurie, vrând parcă să șteargă multele luni dureroase prin care a trecut. A arătat tonică, hotărâtă, a avut realizări tehnice deosebite, în special cu reverul, nu s-a văzut «rugină» pe ea.

Apoi, inevitabil, fizicul a început să-i cedeze în fața schimbării jocului de către Badosa, din ce în ce mai tare și agresiv. Nu ca rezistență generală. Aici se vede că Simona nu a încetat să se antreneze, ci la încheieturi, acum umărul drept.

CTP: „Pe Simona Halep n-ar trebui să o afecteze măgăria «tractoristei» Wozniacki”

+23 FOTO

Cred că acest meci pierdut e un câștig pentru Simona, pentru că îi deschide perspectiva revenirii la nivelul care a consacrat-o. Așa că n-ar trebui să o afecteze măgăria «tractoristei» Wozniacki, care a zis că jucătoarele depistate pozitiv n-ar trebui să primească wild-card-uri, să fie obligate s-o ia de la zero. Răspunsul Simonei a fost calm și ferm: «Să citească decizia TAS. Nu m-am dopat, nu am trișat»” a fost mesajul lui Cristian Tudor Popescu.

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep, răspuns tranșant în conferința de presă despre Mouratoglou: „Ne-am văzut zilele trecute și...”
MIAMI OPEN
Simona Halep, răspuns tranșant în conferința de presă despre Mouratoglou: „Ne-am văzut zilele trecute și...”
„Ne-a lipsit zâmbetul ăsta!” » Presa internațională, impresionată de Simona Halep: „A avut nevoie doar de câteva puncte pentru a-și reintra în ritm”
WTA MIAMI
„Ne-a lipsit zâmbetul ăsta!” » Presa internațională, impresionată de Simona Halep: „A avut nevoie doar de câteva puncte pentru a-și reintra în ritm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
VardyParty
VardyParty  •  21 Martie 2024, 13:34
Postat de Catalynn.16 pe 20 Martie 2024, 17:59

Băi, nu știu ce grad ai, ca nici io n’am făcut armata deci sunt niște brothers in arms fără arms :-)))))), dar *** te fac colonel! :-))))) Nu știai!? Really!? C'mon … :-)))

Hai cā ești nervos din cauza lui Rusescu şi acum arunci cu racheta ce ți-a vândut-o Halep în cine nu 3buie. Nu pot sā pricep cu ce te-a deranjat un baiat aşa de adorabil ca ßumbi C.

grro
grro  •  21 Martie 2024, 10:48
Postat de dragan pe 20 Martie 2024, 22:25

S-A dopat intentionat versus S-A dopat dar nu intentionat. 9 luni e ajunge! nu, tristule grro, 9 luni nu (E) ajunge! e nevoie de cel putin patru ani de scoala-si-un invatator dedicat- pentru ca un specimen ca tine sa poata traversa o strada, neinsotit! stii de ce n-are zebra cratima?

Incepe cu ortografia si puntcuatia, prostovane! Cand o stapanesti poti corecta gramatica altora. Esti penibil, joci pe desteptul , dar esti prost.

Paksi
Paksi  •  21 Martie 2024, 08:35

Domnul CTP a uitat comentariile acide asupra S.Halep de la început. Dar este normal la o vârstă...colesterolul etc. Adevărul despre care Simona vorbește este că s-a dopat și i s-a redus pedeapsa pt că avocații și I. Țiriac (spun Eu) au convins judecătorii că nu a fost cu intenție (ceea ce nu cred). Eu cred că Moratoglu a asigurat-o că nu se va "observa" că s-a dopat!! De aici și declarația la cald "mă simt trădată". Sa fim sănătoși.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează