SPORTURI  »  TENIS  »  WASHINGTON

În primul tur de la Washington, Halep înfruntă o jucătoare născută la Chișinău! Organizatorii au anunțat ora de start

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) o va întâlni în primul tur al turneului de la Washington pe Cristina Bucșa (24 de ani, 120 WTA), reprezentantă a Spaniei.
Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) o va întâlni în primul tur al turneului de la Washington pe Cristina Bucșa (24 de ani, 120 WTA), reprezentantă a Spaniei.

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 00:25 / Actualizat luni, 01 august 2022 00:47

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) o va întâlni în primul tur al turneului de la Washington pe Cristina Bucșa (24 de ani, 120 WTA), reprezentantă a Spaniei. Întâlnirea dintre cele două este programată luni, de la ora 19:00. 

  • Disputa dintre Simona Halep și Cristina Bucșa poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 2.

Simona Halep este singura reprezentantă a României pe tabloul principal de la Washington, competiție unde sunt prezente nume importante din circuit, inclus Venus Williams, Victoria Azarenka sau Emma Răducanu. 

Simona Halep - Cristina Bucșa, în primul tur la Washington

În primul tur, Simona va da peste Cristina Bucșa, sportivă venită din calificări. Născută la Chișinău, pe 1 ianuarie 1994, adversara lui Halep reprezintă Spania din anul 2015. 

Bucșa nu are nicio performanță notabilă în carieră. Nu a depășit niciodată primul tur al unui turneu de Grand Slam. Paradoxal, deși spune că suprafața favorită este iarba, la Wimbledon nu a acces până acum pe tabloul principal.

În primul tur de la Washington, Halep înfruntă o jucătoare născută la Chișinău! Organizatorii au anunțat ora de start
Cristina Bucșa

A cucerit doar 4 titluri ITF din momentul trecerii la profesioniști. Ultimul a fost în noiembrie 2019, pe hard, la Nantes. Bucșa încă nu a reușit să pătrundă în top 100 mondial. 

Dacă trece de Bucșa, Halep va juca în turul următor împotriva învingătoarei dintre Madison Brengle (60 WTA) și Anna Kalinskaya (71 WTA).

Premiile la Citi Open, turneul WTA250 de la Washington:

  • Turul 1 - 2.835 de dolari
  • Turul 2 - 4.100 de dolari
  • Sferturi - 6.200 de dolari
  • Semifinale - 11.000 de dolari
  • Finală - 19.750 de dolari
  • Câștigătoare - 33.200 de dolari

Simona Halep, pregătită pentru hard-ul american

Mă simt bine. Am sentimentul plăcut de la Wimbledon. M-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, pe hard, așa că o să văd acolo. Obiectivul principal este câștigarea US Open. Nu știu dacă se va îndeplini, dar o să dau tot ce am mai bun, de fiecare dată când intru pe teren
- Simona Halep

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Ana Bogdan, înfrângere în prima finală a carierei » Românca a cedat în două seturi în fața Carolinei Garcia, la Varșovia

„Băi, mi-a pocnit genunchiul! Am simțit până în creier” » Jaqueline Cristian, mărturie despre accidentarea horror: „A fost crunt! Am leșinat de 4 ori în 5 zile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Trandafir
Trandafir  •  01 August 2022, 17:19

Ce coincidenta ! Romance VS romance. La simplu Halep VS Bucsa. La dublu Niculescu VS Raducanu/1/2RO.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează