SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP. Declarații copleșitoare! Roger Federer a vorbit despre Simona Halep la Basel: "Să vă spun ce contează"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 19:53

Proaspăt calificat în finala turneului de la Basel, Roger Federer a avut timp să vorbească în conferința de presă și despre Simona Halep.

"Nimeni n-ar trebui să-i ia nimic din reușita Simonei Halep. A avut de multă vreme un vis și l-a împlinit. Merită să fie numărul unu mondial și trebuie respectată, chiar dacă nu a câștigat un turneu de Mare Șlem. Nu doar acestea contează. Ea muncește foarte mult, arată în formă, participă în foarte multe turnee, ceea ce ar merita o recompensă. Eu sunt foarte fericit pentru ea", a explicat Roger Federer, care a dispus în două seturi de David Goffin, 6-1, 6-2 și care va juca în a 13-a finală din orașul său natal împotriva argentinianului Juan Martin Del Potro.

În vârstă de 36 de ani, Federer luptă și el pentru locul 1 în clasamentul ATP, poziție ocupată în prezent de marele său rival, Rafael Nadal.

Finala de la Singapore se va juca între Venus Williams și Caroline Wozniacki duminică, de la ora 13:30 și va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 2.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
valentinn10
valentinn10  •  29 Octombrie 2017, 10:49
Postat de liverpool.de.romania pe 29 Octombrie 2017, 06:35

pe principiul asta, ar trebui sa ascultam toti de Dragnea, ca e mai priceput la politica decat noi?

Da, dar tu esti prost rau, da rau, rau de tot...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Octombrie 2017, 09:39
Postat de Horia Calinescu pe 29 Octombrie 2017, 07:31

bravo SIMONA !o romancă nr.1 mondial!cand citești ce scriu EVERT,FEDERER și alti mari din tenis despre Simona nici nu mai citesc toate răutățile scrise de unii...săraci cu duhul,răi,inculți sportiv...

in mod normal pe un ziar de sport asta ar trebui sa auzi..parerile unor specialisti in domeniu si a celor care activeaza in circuit. doar la noi se publica si se incurajeaza toti ratatii si toti frustratii ca sa fie ura si cearta.

351637731693372
Horia Calinescu  •  29 Octombrie 2017, 07:31

bravo SIMONA !o romancă nr.1 mondial!cand citești ce scriu EVERT,FEDERER și alti mari din tenis despre Simona nici nu mai citesc toate răutățile scrise de unii...săraci cu duhul,răi,inculți sportiv...

Vezi toate comentariile (48)
Comentează