SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, despre dialogurile dure cu Țiriac: „Nu face asta de obicei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 17:13

Ion Țiriac a declarat de curând că a avut mai multe dialoguri aprinse cu Simona Halep de-a lungul carierei ei și a susținut că fostului lider WTA i-a fost teamă să joace în finala de la Wimbledon contra Serenei Williams. Simona a lămurit acum care e relația ei cu cel mai bogat român. 

„A fost alături de mine tot timpul în ultimii 5 ani. Există o conexiune foarte specială între noi și mereu sunt motivată când vine la meciurile mele. Da, poate fi foarte dur câteodată. 

În ziua meciului cu Serena mi-a zis că nu contează dacă o să câștig sau o să pierd. Mi-a zis că e cea mai mare zi pentru mine și că trebuie să profit de șansă, iar asta am și făcut. Mi-a dat și o îmbrățisare, ceea ce nu face de obicei”, a spus Simona pentru revista Tennis Head.

Ion Țiriac a dezvăluit săptămână trecută două dialoguri interesante pe care le-a avut cu Simona Halep.

„Eu o bruschez din când în când, dar asta e natura mea, nu am cum să mă schimb. Știi care e nenorocirea? La sportul ăsta întotdeauna am dreptate”, a spus Țiriac, dupa care a relatat dialogul, conform SportEd Talks.

Țiriac: Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă față de mine, față de toată lumea! Unde ești? 

Halep: Păi da, domnu' Țiriac dar n-ați văzut... 

Țiriac: Unde ești, cum ești? 

Halep: Da, dar nu mă luați așa! 

Țiriac: Nu vrei să te iau așa? Du-te! Nu-mi mai da bună ziua și vezi-ți de treabă! Du-te! 

I-A FOST FRICĂ DE SERENA WILLIAMS

Cei doi au avut discuții aprinse și anul acesta la Wimbledon. Țiriac a dezvăluit ce i-a transmis Simonei după meciul din turul 2: „Băi, fato, du-te, băi, acasa! Sau dacă rămâi intră pe teren și mori acolo!”. 

Țiriac susține că înaintea finalei de la Wimbledon, contra Serenei Williams, Simona Halep i-a transmis că îi e teamă să intre pe teren, scrie sursa citată. 

Halep: Domnu' Țiriac, vai de mine, mă bate asta iară! 

Țiriac: Auzi, hai să facem o treabă! Du-te și ia avionul de la aeroport și du-te acasă! S-a uitat... Tu ești în finală la Wimbledon! Știi ce înseamnă să fii în finală? Te duci acolo și mori pe teren! 

Halep: Păi cu publicul? 

Țiriac: Care public? 

Halep: Da domnu' Țiriac, dar asta a fost de o sută de ori acolo!

Vezi și:

CORESPONDENȚĂ DIN JAPONIA // O ţară care impresionează prin disciplină și organizare: „Te întrebi de câte secole e nevoie pentru ca şi în România să fie la fel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  28 Noiembrie 2019, 15:06

Extraordinar, felicitari si respect d-le Tiriac! P.S. D-lor ziaristi cat mai multe interviuri cu aceasta imensa personalitate, avem multe de invatat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează