SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2020

SIMONA HALEP. Detaliul remarcat de Alexandra Dulgheru în timpul meciului cu Dart: „De asta are nevoie Simona”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 11:21

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) s-a calificat în turul III de la Australian Open după succesul în fața britanicei Harriet Dart (23 de ani, 173 WTA), scor 6-2, 6-4, după o oră și 17 minute. 

Alexandra Dulgheru (30 de ani, 822 WTA) a subliniat că Halep trebuie să-și termine meciurile cât mai repede pentru a avea forțe proaspete în perspectiva unui turneu lung. 

Meciul de azi cu Dart s-a încheiat după o oră și 17 minute, în timp ce victoria din primul tur, reușită cu Jennifer Brady, scor 7-6, 6-1, s-a terminat într-o oră și 38 de minute. 

„Halep are nevoie de meciuri mai scurte. Un meci mai scurt ajută în economia turneului, mai ales într-un turneu de Mare Șlem”, a spus Alexandra Dulgheru, cea care a comentat meciul la Eurosport, alături de jurnalistul Dragoș Suciu. 

+8 FOTO

Vezi AICI toate detaliile de la victoria Simonei Halep cu Harriet Dart!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează