SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

VIDEO Simona Halep dezvăluie de ce nu mai câștigă turnee în 2019: „Poate la anul o să trag mai tare”

Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iulie 2019 10:22

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) s-a calificat luni în turul secund al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, unde o va înfrunta pe compatrioata Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 47 WTA)

  • Ora meciului Halep - Buzărnescu va fi anunțată astăzi. Partida va fi miercuri, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport. 

La conferința de presă de la finalul partidei cu Aliaksandra Sasnovich (25 de ani, 37 WTA), scor 6-4, 7-5, Halep a vorbit despre filosofia după care se ghidează în această perioadă a carierei. 

„Am spus că anul acesta este unul chill, că nu pun presiune pe mine. Sunt motivată la fiecare turneu, nu analizez prea mult, intru pe teren și vreau să văd cât de bună pot să fiu în acest mod. Poate la anul o să trag mai tare.

Acum, când pierd un meci nu mi se mai pare un dezastru. Sunt încă motivată, ambițioasă, dar nu-mi mai impun țeluri care au de a face cu triumful în vreun turneu. Sunt mai relaxată așa, încerc să îmbunătățesc lucruri, nu neapărat legate de tenis. 

Când eram lider mondial era mai multă presiune, acum nu aștept lucruri mari de la mine, ci să cresc la nivel de atitudine, de joc, nu mai sunt atât de stresată că trebuie să câștig fiecare meci. Dacă ar fi să mai câștig un turneu de Mare Șlem, va fi mai ușor din punct de vedere emoțional, dar nu vreau să mă gândesc la acest lucru. Iau fiecare meci în parte și vom vedea ce se întâmplă”, a spus Simona Halep, în cadrul conferinței de presă de luni. 

3turnee a câștigat Halep în 2018, printre care Roland Garros. În acest an, a pierdut două finale

Pe cine susții în meciul Halep - Buzărnescu?

Halep
Buzărnescu

Vezi și: Simona Halep a explicat în ce constă ajutorul oferit de Ion Țiriac: „E special”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  03 Iulie 2019, 18:05
Postat de reddog pe 02 Iulie 2019, 11:17

Atitudine de roman...Auzi la ea..ea vrea sa fie chill..

Ii platesti facturile de ai asteptari de la ea? :)) Este un sport individual, daca pierde ...pierde pe barba, banii si notoritatea ei. Zici ca ne datoreaza ceva. Pana la urma, anul acesta a dat totul pentru FED Cup cu toate ca nu era obligatoriu sa o faca (vezi Sorana Cirstea). Este fix treaba Simonei Halep cum doreste sa se desfasoare cariera ei sportiva.

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  03 Iulie 2019, 18:01
Postat de invinctus pe 02 Iulie 2019, 12:28

Anul asta ai tras tare cu pariurile .... La anul te apuci de tenis !!!! Esti slaba rau de tot !!!

Prin slaba rau de tot te referi la 6 luni in top 3 si o luna pe 7? Daaaa... hai sa ne uitam in istoria Romaniei si sa vedem cate mii de jucatoare de tenis am avut pe acolo. Pacat ca prostia nu doare...

sakamoto
sakamoto  •  02 Iulie 2019, 21:53

Poate la anul, poate peste 2 sau 3 ani...poate niciodata? Cine stie? Sa fie sanatoasa dinsa si sa faca vreo 3-4 copchii. Ca banutzi are din belsug. A muncit mult pt dinsii, nu i-au venit de pomana. Sanatate si virtute!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează