SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

„Cred că Halep a fost trădată de antrenor sau medic” » Ipoteză nouă în cazul Simonei

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 08:36 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 09:22

Ionuț Lupescu o apără pe Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) a picat un test anti-doping la US Open 2022 și a fost suspendată provizoriu, după ce folosit substanța interzisă numită Roxadustat.

Fostul internațional susține că sportivii au încredere în staff-ul lor și consideră că responsabilitatea aparține persoanelor din staff-ul Simonei Halep.

Vina Simonei
EDITORIAL
Vina Simonei

Ionuț Lupescu: „Antrenorul sau medicul cred că au trădat-o pe Simona Halep”

„Vreau să vă spun cum funcționează relația dintre sportiv şi cei care se ocupă de medicamentație. Cel mai important lucru este încrederea. Eu am avut parte de doctori extraordinari, atât la echipele de club din Germania, cât şi la națională, unde era «dochi» Popescu.

Nu am ştiut niciodată ceea ce iau. Am luat doar ce mi s-a dat şi am fost convins mereu că e totul în regulă. Aşa cred că e şi în cazul Simonei Halep.

Ea a demonstrat în toată cariera ei că nu are nevoie de dopaj pentru a fi în top. Acum, ea a trecut la noul antrenor (n.r - Patrick Mouratoglou), cu tot cu staff-ul acestuia. Şi a avut încredere totală în oamenii din jurul ei.

Ca sportiv, când e o competiție majoră, nu stai să vezi tot ce iei. Vor spune unii că trebuie să ştii, dar nu e chiar aşa. Când ai încredere, tu iei ce ți se dă şi te concentrezi pe latura sportivă. Nu mai zic că şi dacă ți s-ar zice mai multe denumiri nu ai avea cum să le cunoşti sau să le reții pe toate. 

Antrenorul sau medicul cred că au trădat-o pe Simona. La unul dintre ei face referire în declarație”, a spus Ionuț Lupescu, potrivit Prosport.

Ce a spus Simona Halep

Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani 

- Simona Halep

VIDEO Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open!

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Sorana Cîrstea, mesaj pentru Simona Halep: „O spun chiar dacă nu suntem cele mai bune prietene”

Ce urmează pentru Simona Halep, după suspendarea provizorie pentru doping

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
VanBasten
VanBasten  •  22 Octombrie 2022, 13:09
Postat de 1cesare pe 22 Octombrie 2022, 10:51

nevasta antrenorului cred că i-a făcut-o prin cineva din staff.... declarase că o va "despărţi"( îi va impune soţului) de Mouratoglou.

Te-ai uitat prea mult la telenovele.

VanBasten
VanBasten  •  22 Octombrie 2022, 13:08
Postat de misu50 pe 22 Octombrie 2022, 11:20

E clar ca Simona a gresit cand a schimbat toata echipa. Dar cum a ajuns ea la grec? Stim ce relatie deosebita a avut Simona cu Darren. Si cum acesta s-a ocupat o vreme de familie i-a propus grecului sa devina antrenorul Simonei. Simona a acceptat si dupa putin timp a inceput sa-l ridice in slavi pe grec, cum ca e altceva fata de Darren! Dar acel "altceva" suna cam ca un repros adus australianului. In plus, la prima intalnire dupa revenirea lui Darren in circuit s-a publicat in presa o fotografie din care se vede clar ca relatiile dintre ei sunt departe de cele de dinainte. Stau si ma intreb de ce l-a propus Darren pe grec Simonei?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  22 Octombrie 2022, 11:26

Respect Lupescu! Mare Boier, mare Caracter! Nu ca burlanul ciuruit!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează