SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Cu cine va lucra Halep pe parcursul turneelor de la Dubai și Doha: „E foarte greu să găsești un antrenor potrivit”

Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 14:49 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 15:12

Simona Halep (30 de ani, locul 22 WTA) va colabora la turneele de la Dubai și Doha cu un sparring partner francez de la Academia Mouratoglou. 

Fără antrenor după despărțirea de cuplul Daniel Dobre - Adrian Marcu, Simona Halep a decis să se pregătească la Academia lui Patrick Mouratoglou înainte de a participa la competițiile din Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie).

Shuai Peng spune că acuzațiile la adresa fostului vicepremier chinez au fost greșit înțelese: „D-asta am șters postarea! Nu am spus că m-a agresat sexual”
CHINA
Shuai Peng spune că acuzațiile la adresa fostului vicepremier chinez au fost greșit înțelese: „D-asta am șters postarea! Nu am spus că m-a agresat sexual”

Simona Halep se va antrena la Academia lui Patrick Mouratoglou 

Pe parcursul celor două turnee, dubla câștigătoare de Grand Slam va fi însoțită de un sparring partner francez, potrivit treizecizero.ro

După „divorțul” de Adrian Marcu și Daniel Dobre, Simona nu se grăbește să angajeze un nou antrenor. Într-un interviu acordat sursei citate, ea a explicat ce așteaptă din partea unui colaborator. 

Simona Halep: „Darren Cahill a fost și un psiholog, nu doar un antrenor”

„Și înainte de Darren a fost greu de găsit un antrenor potrivit. Așa e mereu. E foarte greu să-ți găsești un antrenor care să se potrivească cu tine ca om, e ceva foarte sensibil. Mi s-a părut greu întotdeauna. Bine, și eu sunt o persoană exigentă: și cu mine, dar și cu echipa. Tot timpul am senzația că trebuie mai bine, mai bine, mai bine. Într-un astfel de parteneriat, trebuie să accepți și lucrurile mai puțin bune, ca într-o căsnicie.

E complicat, trebuie să găsești un balans. Iar eu cu Darren l-am găsit, de asta a și rezistat relația așa de mult, pentru că el m-a înțeles foarte bine. A fost și un psiholog, nu doar un antrenor. M-a învățat și lucruri în afara tenisului. 

Așa am putut deveni mai deschisă, mai relaxată. Să nu fiu tot timpul încrâncenată că trebuie să fac totul pentru tenis. Și am făcut. Asta e ideea pe care o am: sunt profesionistă și îmi place să muncesc 100%, nu cu jumătate de măsură”, a spus Simona. 

Mai multe știri din tenis: 

Simona Halep a oferit cea mai frumoasă lovitură a lunii ianuarie în circuitul WTA

Noul om-spectacol al circuitului ATP a cucerit primul titlu din carieră » L-a învins pe Zverev la Montpellier

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
267890
267890  •  08 Februarie 2022, 18:00

Ideal ar fi sa se intoarca repede acasa. Otrăvește locurile pe unde ajunge.

lapusneanul
lapusneanul  •  07 Februarie 2022, 17:29
Postat de Dumitru Ciobanu pe 07 Februarie 2022, 17:01

Dragilor scrieți ce se vede totul este Uruc care este peste tot cu Simona nu vrea să aibă în preajmă alți bărbați el va fi noul ANTRENOR.

mitele, cine e uruc ?

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  07 Februarie 2022, 17:01

Dragilor scrieți ce se vede totul este Uruc care este peste tot cu Simona nu vrea să aibă în preajmă alți bărbați el va fi noul ANTRENOR.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează